Dansworkshop

Hoor en voel het ritme van de muziek, voetjes van de vloer en swingen maar!

Vanaf:  21,50

Bij de dansworkshop heb je de keuze uit drie verschillende dansen: de bekende salsa dans, de merengue en de minder bekende Zouk. Al deze dansstijlen worden begeleid door opzwepende muziek waarbij het moeilijk is niet te bewegen! In 90 minuten tijd leer je de grondbeginselen van deze dans en breng je die met elkaar direct in uitvoering.

vanaf 14 personen
1,5 uur
Centrum
Binnenactiviteit
14 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorie:

Salsa: 

Salsa is een zeer populaire dans die de nadruk legt op beweging. Er is geen vaste volgorde waarin gedanst wordt, de man leidt en bepaald aan de hand van de muziek de bewegingen. De voeten volgen vaak dezelfde basispassen met hier en daar een beperkte variant. Er wordt veel variatie aangebracht in het maken van verschillende figuren met de armen.

Merengue: 

Bij de Merengue ligt het tempo hoger dan bij de salsa. De basis danspas is hier wel eenvoudiger te volgen. Typisch voor de Merengue zijn de heupbewegingen.

Zouk:

Zouk wordt normaal gesproken gedanst als koppel, tegenwoordig zie je ook varianten waarin er alleen gedanst wordt. De man pakt de vrouw vast in haar taille en de vrouw slaat haar armen om de nek van haar begeleider, terwijl ze tegen elkaar aan gedrukt staan. Ook hier komen de vele heupbewegingen weer tot uiting.

Locatie: 

De dansworkshop wordt gegeven op een locatie op loopafstand van het centrum van Breda. De locatie geeft je de kans om in een privé sfeer te dansen en beschikt over een goede geluidsinstallatie om de swing er goed in te gooien!

Dit programma is inclusief:

  • Instructies van professionele dansleraar
  • Besloten ruimte

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

vanaf 14 personen

Tijd

1,5 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit