Hop , Hap, Trap!

Fietsen, Burgers en Bier!

 52,50

Bier en fietsen! Daarna een goede maaltijd!
Nee, we hebben het niet over de ouderwetse en afgezaagde bierfiets. We hebben het over een heerlijke bierproeverij in een sfeervol café in het centrum van Breda en daarna een rondje “biken” met je kleurrijke shopper / lowrider! Als je onze route volgt, dan kom je langs talloze kroegjes en andere leuke plekken waar je nog een biertje en een bitterbal op eigen gelegenheid kunt bestellen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een route te bepalen om te zien waar je overal langs komt.  De route eindigt hoe dan ook bij een tof restaurant met beste burgers van de stad! Burgertje bestellen, biertje erbij en natuurlijk een mooie gesprek met je gezelschap!

 

Vanaf 10 personen
4 uur
Centrum
Buiten/Binnen
10 personen

Het programma:

Bier en fietsen! Daarna een goede maaltijd!
Nee, we hebben het niet over de ouderwetse en afgezaagde bierfiets. We hebben het over een heerlijke bierproeverij in een sfeervol café in het centrum van Breda en daarna een rondje “biken” met je kleurrijke chopper / lowrider! Als je onze route volgt, dan kom je langs talloze kroegjes en andere leuke plekken waar je nog een biertje en een bitterbal op eigen gelegenheid kunt bestellen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een route te bepalen om te zien waar je overal langs komt.  De route eindigt hoe dan ook bij een tof restaurant met beste burgers van de stad! Burgertje bestellen, biertje erbij en natuurlijk een mooie gesprek met je gezelschap!

Zoals gezegd beginnen jullie met een bierproeverij van een uur met 5 verschillende biertjes. De samenstelling is steeds anders en seizoensgebonden, dus er zit vast iets tussen wat je nog niet kent.
Daarna halen jullie je chopper / lowrider op en kunnen jullie op pad.
Na deze mooie (kroegen) tocht is het tijd om de fietsen in te leveren en richting het restaurant te gaan om aan te schuiven voor de burgers! Eet smakelijk!

Dit programma is inclusief:

• Bierproeverij van 5 biertjes
• Lowrider – chopper bike ( of ander toffe bike)
• 1 heerlijke burger + 1 biertje
• Indien gewenst een fietsroute

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

4 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buiten/Binnen

Filter

10 personen