Expeditie Robinson City

Kunnen jullie vertrouwen op je eigen kwaliteiten en wie is het sterkste team?

Vanaf:  27,00

Samenwerking, vertrouwen, doorzettingsvermogen en teamspirit zijn de vier belangrijkste pijlers die van belang zijn tijdens deze citygame! Door in de 6 verschillende rondes zoveel mogelijk punten bij elkaar te halen als team win je uiteindelijk en wapper je met je team de overwinnaarsvlag!

Vanaf 10 personen
3 uur
Centrum
Buiten/Binnen
10 personen
    Reset Opties

Het spel:

Dit is een actieve citygame waarbij rekening is gehouden met de meest doeltreffende elementen van Expeditie Robinson, zoals je het kent van het televisieprogramma.
In teams  ga je de strijd aan met elkaar om zoveel mogelijk punten bij elkaar te krijgen en er zo min mogelijk te verliezen. Probeer de andere teams te verzwakken, zodat jouw team sterker wordt en maak het de andere moeilijk tijdens verschillende opdrachten.

Samenwerking, vertrouwen, doorzettingsvermogen en teamspirit zijn de vier belangrijkste pijlers die van belang zijn tijdens deze citygame!
Door in de 6 verschillende rondes zoveel mogelijk punten bij elkaar te halen als team win je uiteindelijk en wapper je met je team de overwinnaarsvlag!

Wil jij weten wat het is? Ga dan de uitdaging aan en neem deel aan Expeditie Robinson – City Game

In ronde 1 worden de communicatievaardigheden getest op. Tijdens ronde 2 wordt je ruimtelijke inzicht op de proef gesteld. Ronde 3 bestaat uit 3 proeven, namelijk: uithoudingsvermogen, kracht en de altijd gevreesde eet proef. In de finale kijken jullie hoe het met het uithoudingsvermogen van jullie hersens is gesteld waarbij je conditie ook erg belangrijk is.

Denk je dat jij dat je met je team Expeditie Robinson – City Game kunt winnen!? Boek dan snel!

Dit programma is inclusief:

  • 1, 2 of 3 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Begeleiding door een instructeur
  • Bredase prijs voor de winnende groep

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buiten/Binnen

Filter

10 personen

Optie

Expeditie Robinson City incl. 1 consumptie, Expeditie Robinson City incl. 2 consumpties, Expeditie Robinson City incl. 3 consumpties