Karaoke diner!

€ 55,00 p.p.

Ben jij de beste zanger/zangeres van de groep? Kom erachter tijdens het Karaoke Diner. Onder het genot van een drie gangen diner gaan jullie de strijd met elkaar aan. Er zal een klein verkleedpartijtje zijn en er zal natuurlijk gezongen worden! Vanalles komt voorbij; Klassiekers, duetten en heerlijke foute nummers.

Kom er achter wie het mooiste stemgeluid heeft of juist helemaal niet.

Vanaf 10 personen
3,5 uur
Centrum
10 personen
Binnenactiviteit

Het spel

Het Karaoke Diner bestaat uit verschillende rondes. In de eerste rondes beginnen we met een warm up om de stembanden een beetjes soepel te krijgen. Daarna is het tijd voor het voorgerecht. Na het voorgerecht is het tijd om echt te gaan beginnen met de Karaoke! In de Who are you ronde transformeren jullie je naar heuse artiesten. Misschien ben jij in deze ronde wel Freddie Mercurry, Miss Montreal of Nick Carter? Gelukkig sta je er niet alleen voor, want in deze ronde zingen jullie gewoon samen! Nadat alle artiesten het podium hebben verlaten is het tijd voor het hoofdgerecht. Tijdens het hoofdgerecht kun je nadenken over wie jou favoriete zanger of zangeres is van de groep. Schrijf zijn/haar naam op en het nummer dat jullie willen zingen en lever dit in bij de instructeur. Er is keuze uit 60 verschillende nummers.  Na het hoofdgerecht gaan we helemaal los en zingen we nog een uurtje door. Wie gaat voor de eeuwige roem en weet het publiek te vermaken? Tijdens deze laatste ronde wordt voor jullie het nagerecht geserveerd!

Het Diner

Terwijl jullie de sterren van de hemel aan het zingen zijn, kunnen jullie ook nog genieten van een heerlijk 3 gangen-diner in een van onze sfeervolle restaurants in het centrum van Breda. Eventuele dieetwensen en of allergieën kunnen jullie aangeven bij de reservering. Wij houden hier bij het serveren van het diner rekening mee.

Consumpties:

Het arrangement is exclusief consumpties. Deze dienen ter plekke te voldaan op de locatie.

Dit programma is inclusief:

  • Driegangen diner ( shared platter nagerecht)
  • Gebruik van materialen
  • Bredase prijs voor het winnende team!
  • Begeleiding door instructeur(s)

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

3,5 uur

Locatie

Centrum

Filter

10 personen

Type activiteit

Binnenactiviteit

Chat met ons!