Scheuren en Shaken

Scheuren en Shaken, een dag om nooit te vergeten!

Vanaf: € 69,50 p.p.

Ontvangst 

Bij aankomst op locatie staat er één kopje koffie, thee of chocomel op u te wachten. U krijgt, in een half uur, uitleg over het rijden in een Bugrider om vervolgens op pad te kunnen gaan. Ook is er een kleedruimte aanwezig, mocht u zich voor de start van de activiteit nog willen omkleden.

Extra opties 

– Indien gewenst is het mogelijk de bugrider tour langer te laten duren. Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.
– Bij de cocktail workshop kunt u doorgeven of er deelnemers zijn die een alcohol-vrije workshop willen volgen.

Vanaf 9 personen
5 uur
Overig
Buiten/Binnen
9 personen
Wissen
    Reset options
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Ontvangst 

U krijgt, in een half uur, uitleg over het rijden in een Bugrider om vervolgens op pad te kunnen gaan. Ook is er een kleedruimte aanwezig, mocht u zich voor de start van de activiteit nog willen omkleden.

Bugrider tour 

Tot pakweg vier jaar geleden waren buggy’s wagentjes waar je kleine kinderen in voortduwt tijdens een wandeling. Nu rijdt er een nieuw soort buggy’s door bossen, over provinciale wegen en zelfs over de snelweg. Buggy’s (ook wel bugrider of bug genoemd) zijn sinds 2005/2006 in opkomst in Nederland en kunnen tot wel 55 km/h rijden. Ze hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs alleen meerijden!  Tevens zijn de Bugriders uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en gordels zorgen voor de veiligheid. Door deze constructie is het dragen van een helm niet verplicht en kunt u nog meer van het uitzicht genieten.

De tour zal plaats vinden onder begeleiding en duurt anderhalf uur (inclusief 30 minuten uitleg). Houdt u er rekening mee dat de startlocatie op ongeveer 15 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda ligt.

We raden u aan om de volgdende materialen mee te nemen:

– Schone handdoek voor het opfrissen na de bugrider tour
– Stevige dichte schoenen die vies mogen worden
– Setje (oude) kleding die vies mag worden
– Regenpak. Dit is zeker aan te raden wanneer het geregend heeft i.v.m. modderige paden.
– (Ski)bril voor mensen met lenzen

Cocktail workshop

Het geheim van de cocktail zit in de keuze van de verschillende bestanddelen en de hoeveelheid ervan. Tijdens de cocktail workshop leert u hier de fijne kneepjes van; welke smaken kunnen wel of juist niet samen en hoe komt dat. Ook de presentatie komt ruim aan bod, een cocktail moet er natuurlijk wel mooi uitzien. Aan het eind van de workshop kunt u al uw vrienden prachtige shots en cocktails voorschotelen!

Het belangrijkste van de cocktail is natuurlijk het drinken ervan en daar krijgt u alle kans voor, zelf gemaakt en door de barman geserveerd. Tijdens het twee uur durende “shaken” krijgt u drie verschillende shots en cocktails per persoon. Daarnaast proeft u aan diverse cocktails.

Om de beleving van het shaken compleet te maken heeft u alle ruimte en aandacht nodig. Daarom hebben wij in een sfeervol café in het centrum van Breda een apart gedeelte voor u. De achterbar staat geheel tot uw beschikking met uw eigen bar en barman.

Extra opties 

– Indien gewenst is het mogelijk de bugrider tour langer te laten duren. Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.
– Bij de cocktail workshop kunt u doorgeven of er deelnemers zijn die een alcohol-vrije workshop willen volgen.

Extra informatie

Min. group

Vanaf 9 personen

Tijd

5 uur

Locatie

Centrum, Overig

Type activiteit

Buiten/Binnen

Chat met ons!