Scheuren en Shaken

Een middag om van te genieten!

 95,00

Niet één maar twee toffe activiteiten! Je start de dag met buggy rijden net buiten Breda. Na een uitleg over het rijden in een buggy ga je scheuren! Na het buggyrijden zullen jullie in het centrum een interactieve cocktailworkshop volgen en sluit je de dag shakend af!

LET OP: deze locatie is niet in hartje Breda, maar op een externe locatie.

Vanaf 9 personen
5 uur
Overig
Buiten/Binnen
9 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Bugrider tour: 

De buggy’s, ook wel Go-karts genoemd, zijn vergelijkbaar met karts. Ze zijn gemaakt voor terrein rijden, dus zijn goed geveerd en hebben een beschermende rolbeugel en goede gordels. Buggy rijden is geschikt voor iedere rijstijl, van heel voorzichtig tot het ruigere werk op onverharde wegen. Tijdens de de buggy rijden ga je rondrijden in de mooie buitengebieden van Breda. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 15 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda.

De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een autorijbewijs B. Zonder rijbewijs kun je alleen meerijden! Je dient een geldig rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour.

Het is verboden om voorafgaand aan de bugrider tour alcohol en of drugs te gebruiken. Wij hebben het recht om u te weigeren wanneer u deze regel niet naleeft!

Benodigdheden:

Je krijgt een bril te leen maar dient zelf voor gepaste kleding te zorgen die vies mag worden!  Er dient op locatie contant een borg betaald te worden van € 300,- per groep. Je kunt niet douchen na de  tour en we raden daarom aan om de volgende materialen mee te nemen:

– Schone handdoek voor het opfrissen na de bugrider tour (kleedruimte en wastafels aanwezig)
– Stevige dichte schoenen die vies mogen worden
– Setje (oude) kleding die vies mag worden
– Regenpak. Dit is zeker aan te raden wanneer het geregend heeft i.v.m. modderige paden.

Cocktail workshop:

Het geheim van de cocktail zit in de keuze van de verschillende bestanddelen en de hoeveelheid ervan. Tijdens de cocktail workshop leer je hier de fijne kneepjes van; welke smaken kunnen wel of juist niet samen en hoe komt dat? Ook de presentatie komt ruim aan bod, een cocktail moet er natuurlijk wel mooi uitzien! Aan het eind van de workshop kun je heerlijke cocktails voorschotelen!

Het belangrijkste van de cocktail is natuurlijk het drinken ervan en daar krijg je ook alle kans voor. Tijdens het twee uur durende “shaken” krijg je drie verschillende cocktails per persoon. Daarnaast is er nog een mogelijkheid om diverse smaken/likeuren en shots te proeven.

Dit programma is inclusief:

  • Gebruik buggy’s inclusief benzine.
  • Begeleiding instructeur
  • Omkleed- en opfrisruimte
  • Begeleiding van professionele bartender
  • Drie cocktails/shots per persoon

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 9 personen

Tijd

5 uur

Locatie

Centrum, Overig

Type activiteit

Buiten/Binnen