Miljonair voor één dag!

Wil jij ook slapend rijk worden?

 105,00

De Erfenis is een modern stadsspel waarin je met een groep de strijd om De Erfenis van jullie oudoom Hendrikus van Barneveld aangaat. Deze oudoom heeft fortuin gemaakt in de olie en vastgoed en is op 97-jarige leeftijd overleden. Omdat er geen directe familie bekend is, maak jij aanspraak op zijn erfenis…

Vanaf 10 personen
5,5 uur
Centrum
Buiten/Binnen
10 personen

De Erfenis:

Je bent in Breda uitgenodigd om zijn erfenis te bespreken. Hier vertelt de notaris dat je als test zo snel mogelijk € 1.000.000,- moet uitgeven! Dit geld geef je uit d.m.v. hilarische foto-opdrachten, het beantwoorden van vragen, het verliezen van portemonnees en strijden tegen andere teams in het casino. Onder het genot van een drankje zal de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt.

Driegangen diner: 

Van een speciaal keuzemenu kies je een voor- hoofd- en nagerecht. Het keuzemenu verandert ieder half jaar. Het driegangen diner is exclusief consumpties.

Hotelovernachting:

Dit eenvoudige maar prettige hotel ligt op ongeveer 5 kilometer van het centrum van Breda. Vanwege de verschillende uitvalswegen is dit hotel goed te bereiken. Je kunt je auto gratis voor het hotel parkeren. Het hotel beschikt over 67 kamers waaronder 2 én 3-persoonskamers. De kamers zijn eenvoudig ingericht en elke kamer heeft een eigen douche met wc en wastafel, lcd televisie en Wifi. Uitchecken kan tot 12.00 uur. De prijzen zijn gebaseerd op basis van twee of drie personen per kamer. Voor een eenpersoonskamer wordt een toeslag berekend.

Ontbijt: ‘s Ochtends kun je genieten van een ontbijtbuffet bestaande uit koffie, thee, melk, croissants, kaas, ham, cornflakes, geroosterd brood, bruin en wit brood, zoetwaren en jus d’orange. Ontbijten is mogelijk tot 10:00 uur.

Dit programma is inclusief:

  • Stadsspel ‘De Erfenis’ – 180 minuten
  • Pauze – 30 minuten
  • Driegangen diner -120 minuten
  • Hotelovernachting – 2-persoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Let op: Deze prijs is op basis van tweepersoonskamers. Bij een oneven aantal zal hier een toeslag voor gerekend worden.

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

5,5 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buiten/Binnen