Miljoenenjacht: Verdien de erfenis!

De Erfenis is een uniek, competitief en vooral hilarisch stadsspel!

Vanaf:  31,50

Bij Miljoenenjacht: De erfenis ga je met een groep de strijd aan om de erfenis van jullie oudoom Hendrikus van Barneveld te binnen te halen. Deze oudoom heeft fortuin gemaakt in de olie en vastgoed. Op 97-jarige leeftijd is hij overleden en omdat er geen directe familie bekend is, maak jij aanspraak op zijn erfenis…

Vanaf 10 personen
3 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Buitenactiviteit
10 personen
    Reset Opties

Het spel:

Bij het begin van het programma word je ontvangen op een locatie in de stad. Hier ontvang je van de notaris een consumptie en uitleg over het spel. Hierna ga je met je team op pad. De afhandeling van De erfenis ligt in handen van de notaris, die de verschillende teams gedurende het programma zal begeleiden.  De oudoom laat namelijk zijn totale fortuin alléén na aan het winnende team. Om te bepalen wie wint, krijgt elk team de opdracht zo snel mogelijk één miljoen uit te geven! Het team dat dit het beste doet, heeft recht op de erfenis.

Aan het einde van het spel komt iedereen terug bij de notaris op de locatie. Hij verzorgt hier een presentatie van het spelverloop en alle uitgevoerde foto-opdrachten op groot scherm. De foto’s zorgen altijd voor grote hilariteit en napret! Uiteraard wordt hier ook de winnaar bekend gemaakt en de erfenis uitgereikt. Na afloop sturen wij de foto’s van het programma ook digitaal, zodat iedereen nog een keer kan nagenieten.

Hoe geef je één miljoen uit:

Verspreid over het centrum geeft elk team op verschillende punten geld uit door het maken van hilarische foto-opdrachten, het goed beantwoorden van vragen, het verliezen van portemonnees en door elkaar uit te dagen in casino’s

Met behulp van een speciale smartphone, waar wij het geld op storten, geef je het geld uit. Op de telefoon zie je ook hoe de andere teams het doen.

Dit programma is inclusief:

• 1 of 2 consumpties op basis van bier, wijn of fris
• Begeleiding door de notaris (instructeur)
• Gebruik speciale smartphone en materiaal
• Prijs voor de winnende groep
• Digitale versie van de foto’s

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Buitenactiviteit

Optie

Miljoenenjacht: De Erfenis incl. 1 consumptie, Miljoenenjacht: De Erfenis incl. 2 consumpties