Pubquiz ‘Waarom weet je dit?’

Weet jij de meeste nutteloze feitjes?

Vanaf:  25,00

Je kent het wel. Van die nutteloze feitjes waar je niks aan hebt. Tijdens deze quiz kunnen ze juist van pas komen! In teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk aan de jaren ’70, ’80 en ’90 maar ook zeker vragen van nu. Daarnaast zijn er een aantal beeld- en geluidsfragmenten. Tijdens het spel kan er van alles gebeuren in deze verschillende rondes, waardoor het spannend blijft tot aan de finale!

De ‘Waarom weet je dit quiz’ is ideaal als personeelsuitje of voor een vrijgezellengroep, maar tevens als familie-uitje of als je gewoon zin hebt in een leuk spel met vrienden.

Vanaf 8 personen
2 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Binnenactiviteit
8 personen
    Reset Opties

Locatie:

De locatie van de ‘Waarom weet je dit quiz’ is in het centrum van onze mooie stad Breda. Op een mooie en gezellige locatie wacht een instructeur jullie op om het spel uit te leggen en het spel te begeleiden. Aan het einde wordt tijdens een spannend finalespel gestreden voor de laatste punten! Het team met de meeste punten wint een echte Bredase prijs!

Dit programma is inclusief:

  • 1 , 2 of 3  consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Begeleiding van een instructeur
  • Prijs voor het winnende team

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Binnenactiviteit