Beleef Breda per tandem

Sportief en ontspannend vervoersmiddel voor iedereen!

Vanaf:  22,00

Het start- en eindpunt van de tandemtocht bevindt zich aan de Nieuwe Haven van Breda, daar waar de stad ooit is ontstaan. De nederzetting is begonnen waar twee rivieren samenkwamen; de Mark en de Aa. Gezamenlijk stroomden ze verder in de Breda Aa. De naam Breda is, juist, een verbastering van de naam Brede Aa.

Ontdek Breda met dit leuke vervoersmiddel en kom op plaatsen waar je zelf niet zo snel naar toe fietst!

Vanaf 8 personen
2 uur tot 3 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Buitenactiviteit
8 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Route met opdrachten:

De tocht start in het centrum, maar brengt je ook langs de bosrijke omgeving van Breda. Je  krijgt een boekje met informatie en opdrachten die tijdens de tocht op je pad komen. Door het oplossen van de opdrachten kom je erachter hoe de tocht verloopt. De opdrachten variëren van raadsels die opgelost moeten worden, het vinden van straatnaamborden en kaartlezen. Aan jou de taak om de weg niet kwijt te raken!

Onderweg kom je langs verschillende locaties om even uit te rusten. Laat je verrassen door de diverse routetechnieken en verken Breda op een unieke manier!

Route zonder opdrachten:

Het is ook mogelijk om een route zonder opdrachten te rijden. Je kunt kiezen uit een route van ongeveer 20 kilometer die door Breda, het Markdal en Ulvenhout loopt. Voor deze route heb je 2 uur de tijd. Er is ook een route van 35 kilometer die je ook een stukje van België laat zien. Tijdens deze routes heb je ook de mogelijkheid om tussendoor te pauzeren met een verfrissend drankje!

Dit programma is inclusief:

  • Route mét of zonder opdrachten
  • Tandems
  • Uitleg instructeur

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

2 uur tot 3 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Buitenactiviteit