Wijnproeverij

€ 26,00 p.p.

Tijdens deze wijnproeverij maak je kennis met vijf verschillende wijnen uit de gehele wereld. Van de geweldige geschiedenis van wijn tot aan mooie verhalen over de nieuwe en de oude-wereld wijnen. Door leuke en verrassende spelelementen zul je deze onconventionele wijnproeverij niet snel vergeten.

8 of 10 personen
2 uur
Overig
Binnenactiviteit
8 personen
Wissen
    Reset options
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Welkom in de prachtige wereld van wijn waarbij het beste van wijn is: weten dat je nooit alles zult weten. In deze 1,5 uur durende proeverij krijg je genoeg handvatten, zodat je aan het einde kunt zeggen: ‘Ik weet genoeg om te weten wat ik lekker vind!’. Onze wijnproeverij staat garant voor gezelligheid, ontdekken, plezier, proeven en heerlijke wijnen.

De wijnproeverij:

Tijdens deze wijnproeverij maak je kennis met vijf verschillende wijnen uit de gehele wereld. Van de geweldige geschiedenis van wijn tot aan mooie verhalen over de nieuwe en de oude-wereld wijnen. Door leuke en verrassende spelelementen zul je deze onconventionele
wijnproeverij niet snel vergeten.

Locatie:

Wij kunnen deze proeverij overal geven. Bij je thuis of op een locatie in de buurt. Als je hier meer informatie over wilt dan kun je dit aan de rechterkant van het scherm aangeven bij ‘opties’. Uiteraard staat deze proeverij vol van gezelligheid en is deze geschikt voor een team, vrijgezellenfeestje of groepsuitje. Wij denken graag mee in de organisatie om ervoor te zorgen dat deze proeverij precies past bij je wensen.

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

8 of 10 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum Ginneken Princenhage, Overig

Type activiteit

Binnenactiviteit

Wij gaan open!Per 1 juni gaan de leukste groepsuitjes in Breda weer door!

Uiteraard hanteren wij strenge maatregelen die nodig zijn om de activiteiten zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op

Onze uitjes