Wijnproeverij

Proost!

 27,50

Tijdens deze wijnproeverij maak je kennis met 6 verschillende wijnen uit de gehele wereld. Van de geweldige geschiedenis van wijn tot aan mooie verhalen over de nieuwe en de oude-wereld wijnen. Door leuke en verrassende spelelementen zul je deze onconventionele wijnproeverij niet snel vergeten.

Vanaf 8 personen
2,5 uur
Overig
Binnenactiviteit
8 personen

De wijnproeverij:

Vinoloog Juul neemt jullie drie uur lang mee op een gezellig en leerzaam avontuur in de wijnwereld. Met haar wijnspel leer je al spelenderwijs je eigen smaak kennen en zo ga je steeds meer GENIETEN van wijn dan het alleen maar te drinken. Met die nieuwe kennis durf je in een restaurant eens wat anders te bestellen dan altijd maar die huiswijn!

Tijdens deze proeverij proef je 6 wijnen in 3 of 4 sessies. Iedere sessie draait om 1 druif. Je proeft dan 2 wijnen: 1 uit Europa (Old) en 1 uit een van de overige landen (New). Zo ontdek je de verschillen. Kun jij tijdens het interactieve wijnspel – waarbij je overigens kunt genieten van een uitgebreide borrelplank – steeds je nieuwe kennis laten zien?

Ga de uitdaging aan en word de winnaar van Juuls wijnspel!

Locatie:

De locatie van deze heerlijk proeverij is aan de rand van het centrum van Breda dus wel een stukje lopen. Eventueel kan je er ook met een ander vervoersmiddel heen gaan natuurlijk! Uiteraard staat deze proeverij vol van gezelligheid en is deze geschikt voor een team, vrijgezellenfeestje of groepsuitje. Wij denken graag mee in de organisatie om ervoor te zorgen dat deze proeverij precies past bij je wensen.

Wil je alleen Italiaanse, Spaanse of Franse wijnen proeven? Boek dan een landenproeverij.

Een proeverij op een andere locatie kan natuurlijk ook!

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

2,5 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Binnenactiviteit