BBQ Boot

Gezellig zomers tafelen op de singels van Breda!

Vanaf:  66,50

Met een lekker hapje en drankje vaar je langs het Kasteel van Breda, het Valkenbergpark, het Chasséveld en nog veel meer mooie en bekende plekken! Geniet van deze unieke boottocht over de singels en kom even helemaal tot rust. Geniet met een borrel van de heerlijke BBQ die jullie zelf zullen bereiden.

Vanaf 8 personen
2 uur
Centrum
Buitenactiviteit
8 personen
    Reset Opties

De BBQ boot :

De boot biedt de perfecte gelegenheid om met vrienden, familie of collega’s te genieten van de singels van Breda. Heerlijk op het water dobberen met een hapje en een drankje, wie wil dat nou niet? Je wordt 2 uur gevaren door een schipper terwijl je met de groep heerlijk gaat barbecueën. Dit arrangement is inclusief drankjes op basis van bier, wijn en frisdrank.

Afhankelijk van het aantal personen word je aan de Haven in Breda opgehaald met een luxe sloep of een schitterende terrasboot. Deze boten worden natuurlijk gevaren door een schipper waardoor je alle tijd hebt om zelf te BBQ-en. Je kunt een keuze maken uit drie soorten BBQ’s; de BBQ Basic, de BBQ Deluxe en de BBQ Exclusief. Alle BBQ’s worden geserveerd met stokbrood, verschillende sauzen en salade’s.

Het is ook mogelijk om een vegetarische variant of een variant zonder varkensvlees te kiezen, geef dit door bij je reservering! De kosten van de vega BBQ zijn € 66,50, de kosten van de zonder varkensvlees variant bedraagt € 68,50.

BBQ Basic:
Hamburger, Merguez-worstje (varkensvlees), gekruid procureurlapje, Toscaanse spies & varkenshaassaté.
BBQ Deluxe:
BBQ-worst, hamburger, olijven- of zonnespies, Rocky Steak & varkenshaassaté.
BBQ Exclusief:
Gemarineerd biefstukje, hamburger gekruid met kaas,ui en prei, kipsaté, Merguez-worstje, Rocky Steak & Toscaanse spies.

Dit programma is inclusief:

  • Boothuur & brandstof
  • BBQ diner
  • Salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter
  • Onbeperkt bier, fris en wijn
  • Ervaren schipper

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit