Percussie of Djembéworkshop

Klanken van deze Afrikaanse instrumenten zorgen ervoor dat je blijft swingen!

 29,00

In een ontspannen sfeer samen muziek maken, dat kan! Zelfs als je nog nooit een instrument hebt bespeeld. Geniet van de basale klanken van de trommel. Deze 90 minuten durende workshop wekt veel voldoening, energie en daadkracht op in een groep. Samen muziek maken zet mensen in beweging!

De djembé, een West Afrikaanse slaginstrument, is dan ook hét perfecte middel om van een groep één team te maken. Ideaal voor een energieke teambuilding, bedrijfsuitje, training of ontspannen feestje in Breda.

Vanaf 10 personen
1 uur tot 1,5 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Binnenactiviteit
10 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorie:

De workshop:

Waarom is een djembé uitermate geschikt voor een teambuilding? Een goede organisatie werkt precies als een orkest. Alleen met goede communicatie, effectief en efficiënt werken en goede sturing kom je tot een succesvol geheel. Naast de djembé workshop maakt deze workshop gebruik van meerdere instrumenten zoals shakers, agogo, claves, guiro’s en handtrommeltjes. Ervaring met muziek maken is niet nodig.

De 90 minuten durende workshop geeft veel energie en voldoening in de groep. Deze workshop is vooral aan te raden bij grotere groepen, er kan dan een mooie harmonie worden opgezet met meerdere instrumenten. Een gedeelte van de deelnemers krijgt de beschikking over een djembé. Natuurlijk kunnen de deelnemers tijdens de workshop wisselen van instrument.

Samen muziek maken zet mensen in beweging en samen trommelen wekt veel voldoening, energie en daadkracht. Geniet van de basale klanken van de trommel. Een gevoel van saamhorigheid, enthousiasme, voldoening en energie.

Bodypercussie:

Dit is een variant op de normale percussieworkshop alleen hierbij gebruik je je lichaam als instrument! Met handen en voeten, stem en beweging geeft deze verrassende workshop de mensen in korte tijd veel energie. Door het samengaan van klappen, stampen en stem in afwisselende combinaties ontstaan steeds nieuwe en intrigerende patronen. Eén ding is zeker: swingen doen ze altijd!

Tijdens deze workshops krijg je begeleiding van een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven als coach en communicatieadviseur. De workshop kan ook in het Duits of Engels worden verzorgd.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een ervaren muzikant
  • Gebruik instrumenten

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

1 uur tot 1,5 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Binnenactiviteit