Breda in beeld

Een leuke en ontspannende manier om kennis te maken met Breda!

Vanaf:  17,50

Verdeeld in kleine teams ga je op ontdekkingstocht in Breda. Je leert Breda beter kennen met behulp van het boekje met bezienswaardigheden en vragen. Al lopend kom je langs de mooie en bijzondere punten van Breda. Voordat je op pad gaat, krijg je onder genot van een drankje in een café de uitleg.

In groepjes van ongeveer vijf à zes personen ga je op pad door het centrum van Breda. De tocht duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en eindigt in het café waar je bent gestart.

Vanaf 8 personen
2,5 uur
Centrum
Buitenactiviteit
8 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorie:

De route:

Het hulpmiddel dat je mee krijgt op je ontdekkingstocht is een GPS. Dit apparaat geeft aan waar jij je bevindt en waar je heen moet. Wij hebben voor je een aantal punten geselecteerd die je op bijzondere plaatsen van Breda brengt. Het is aan jouw te ontdekken hoe je er moet komen. Aangekomen bij de punten kun je lezen wat deze plaats belangrijk maakt voor Breda. Historische gebeurtenissen, beschrijvingen van het leven eeuwen geleden en belangrijke gebouwen en personen komen voorbij. Aan het eind van de tocht heb je een goede indruk van het Breda van vroeger en nu!

Fotovragen:

Tijdens de tocht worden je verschillende vragen over de bezochte punten gesteld. Bij de punten staan fotovragen, hou je ogen goed open om de antwoorden te verzamelen. Welke groep heeft de meeste vragen goed? Voor de winnaars is er een leuke Bredase prijs!

Dit programma is inclusief: 

  • Uitleg instructeur
  • 1 of 2 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Gebruik van de GPS
  • Informatie en antwoord vel
  • Bredase prijs voor de winnende groep

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

2,5 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit