Bredase Moordzaak

Iedereen en alles is verdacht... weet jij de waarheid boven tafel te krijgen?

Vanaf:  27,00

Al sinds de 15de eeuw is de Grote Kerk een iconisch bouwwerk in het Brabantse landschap. De klokken van dit monument worden ieder uur geluid door Frederik Hendriks, de trouwe klokkenluider van Breda. Deze ochtend waren er vreemd genoeg geen klokken te horen. Vlak na de uurwisseling werd de politie gebeld om naar het centrum te komen. Hier werd het levensloze lichaam van Frederik Hendriks gevonden. Het is onduidelijk hoe de trouwe dienaar van Onze Lieve Vrouwekerk om het leven is gekomen.

Al voor de politie ter plaatse kwam stonden de social media al vol met het overlijden van de klokkenluider. Ook traditionele media waren snel ter plaatse en het NOS journaal van 8 uur ’s ochtends opende met deze tragische gebeurtenis. In reactie op de landelijke aandacht heeft de commissaris van de Koning meerdere opsporingsteams aangewezen.

Vanaf 8 personen
3 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Buiten/Binnen
8 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Het spel:

Jullie zijn de aangewezen rechercheurs die op de moordzaak van Frederik Hendriks zijn gezet. Op het speciaal ingerichte hoofdkwartier krijgen jullie onder het genot van een consumptie een briefing. Na autopsie is gebleken dat hij vermoord is, maar verder tast de technische recherche volledig in het duister. In kleine groepjes van ongeveer vijf rechercheurs is het aan jullie de taak om zo snel mogelijk de dader, moordlocatie en moordwapen op te sporen.

In drie verschillende rondes gaan jullie in het centrum van Breda met jullie eigen team op pad om de details te achterhalen. Jullie krijgen vanuit het hoofdkwartier opdrachten zoals het bezoeken van de mogelijke moordlocaties en het schaduwen en fotograferen van verdachten. Ook wordt er op het hoofdkwartier met de hoofdinspecteur opdrachten uitgevoerd die jullie verder op weg kunnen helpen. Elk team wordt uitgerust met de benodigde materialen om deze moord op te lossen.

Reconstructie:

Na de drie verschillende rondes geeft elk team hen verdachte, moordlocatie en het gebruikte wapen door. Onder het genot van een consumptie deelt de hoofdinspecteur door middel van een reconstructie mede hoe het daadwerkelijk plaatsgevonden heeft.

Dit programma is inclusief:

  • 1, 2 of 3 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Gebruik camera en andere spelmaterialen
  • Bredase prijs voor de winnende groep
  • Begeleiding door instructeur

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Buiten/Binnen

Optie

Bredase Moordzaak incl. 1 consumptie, Bredase Moordzaak incl. 2 consumpties, Bredase Moordzaak incl. 3 consumpties