Expeditie Robinson

Transformeer tot een echte Robinson tijdens dit actieve spel!

 30,00

Expeditie Robinson wordt uitgevoerd buiten het centrum van Breda. Een unieke locatie die goed aansluit op het programma. De locatie geeft je het gevoel dat je even ontsnapt aan het dagelijks leven. Geen drukte van de stad, geen herrie, maar een prachtig bos.

LET OP: deze locatie is niet in hartje Breda, maar aan de rand van de stad.

Vanaf 10 personen
3 uur
Overig
Buitenactiviteit
10 personen

Het spel:

Expeditie Robinson is een spel waarin duidelijk wordt hoe afhankelijk we zijn van de moderne hulpmiddelen. Het is een actief en sportief spel waarin teams tegen elkaar zullen strijden tijdens verschillende rondes. Het is belangrijk om tijdens het spel goed samen te werken om de rondes zo goed mogelijk door te komen. Tijdens de verschillende rondes worden er jokers verdiend, deze jokers kunnen de teams op een cruciaal moment inzetten.

​Bij ronde 1 gaan de teams jagen op hun eigen voedsel, hierbij wordt gebruik gemaakt van pijl en boog. Ronde 2 bestaat uit het vastleggen van survivalmomenten met behulp van een camera. De derde en laatste ronde maakt duidelijk welk team gewonnen heeft. Tijdens deze ronde moeten de teams een eigen vuur maken, het team dat als eerste de fluitketel laat fluiten, heeft gewonnen. Het is belangrijk om goed naar elkaar te luisteren om door de rondes heen te komen!

Consumpties:

Er zitten twee consumpties bij het programma inbegrepen. Je ontvangt één consumptie voorafgaand aan het programma en één consumptie voordat de derde ronde begint.

Dit programma is inclusief:

  • 2 consumpties op basis van  bier, wijn of fris
  • Begeleiding door instructeur
  • Gebruik materialen
  • Bredase prijs voor de winnende groep

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buitenactiviteit