Buggy rijden

Heerlijk rondrijden in mooie buitengebieden en crossen over zandpaden!

 140,00

De buggy’s, ook wel Go-karts genoemd, zijn vergelijkbaar met karts. Ze zijn gemaakt voor terrein rijden, dus zijn goed geveerd en hebben een beschermende rolbeugel en goede gordels. Buggy rijden is geschikt voor iedere rijstijl, van heel voorzichtig tot het ruigere werk op onverharde wegen.

Tijdens de de buggy rijden ga je rondrijden in de mooie buitengebieden van Breda. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 30 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda.

 

Vanaf 4 personen
1,5 uur
Overig
Buitenactiviteit
4 personen
    Reset Opties

Bugrider/ buggy’s:

De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van 55 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein. Ze zijn uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en gordels zorgen voor de veiligheid. Hierdoor is het dragen van een helm niet verplicht en kun je nog meer van het uitzicht genieten! Een buggy kan met 2 personen worden gedeeld en halverwege de tour kan er geruild worden.

Rijbewijs:

De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een autorijbewijs B. Zonder rijbewijs kun je alleen meerijden! Je dient een geldig rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour.

De route:

Tijdens de de buggy rijden ga je rondrijden in de mooie buitengebieden van Breda. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 30 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda.

Zwangerschap:

We raden ten zeerste af om deel te nemen aan de buggy tour wanneer je zwanger bent. Wanneer je deelneemt aan de tour is dit geheel op eigen risico!

Duur van het programma & prijs: 

Het programma is inclusief een half uur uitleg.  De prijs die je betaalt is per buggy. Er dienen minimaal 2 buggy’s te worden geboekt.

Benodigdheden:

Je krijgt een bril te leen maar dient zelf voor gepaste kleding te zorgen die vies mag worden!  Je kunt niet douchen na de  tour en we raden daarom aan om de volgende materialen mee te nemen:

– Schone handdoek voor het opfrissen na de bugrider tour
– Stevige dichte schoenen die vies mogen worden
– Setje (oude) kleding die vies mag worden
– Regenpak. Dit is zeker aan te raden wanneer het geregend heeft i.v.m. modderige paden.

LET OP!
Het is verboden om voorafgaand aan de bugrider tour alcohol en of drugs te gebruiken. Wij hebben het recht om u te weigeren wanneer u deze regel niet naleeft! Er dient een contante borg van € 300,00 te worden betaald ter plekke bij de instructeur voor de gehele groep. 

 

Dit programma is inclusief:

  • Gebruik buggy’s inclusief benzine
  • Begeleiding instructeur

In overleg met ons partnerbedrijf kan de activiteit worden geannuleerd bij slecht weer of extreme kou. Dit vanwege het feit dat de activiteit wel altijd veilig moet kunnen plaatsvinden. Buggy rijden wordt in principe aangeboden van maart tot en met oktober.

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 4 personen

Tijd

1,5 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buitenactiviteit