Buggy rijden

Heerlijk rondrijden in mooie buitengebieden en crossen over zandpaden!

Vanaf: € 45,00 p.p.

De buggy’s, ook wel Go-karts genoemd, zijn vergelijkbaar met karts. Ze zijn gemaakt voor terrein rijden, dus zijn goed geveerd en hebben een beschermende rolbeugel en goede gordels. Buggy rijden is geschikt voor iedere rijstijl, van heel voorzichtig tot het ruigere werk op onverharde wegen.

Tijdens de de buggy rijden ga je rondrijden in de mooie buitengebieden van Breda. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 15 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda.

 

Vanaf 8 personen
1,5 uur tot 2 uur
Overig
Buitenactiviteit
8 personen
Wissen
    Reset options

Maak je programma compleet met deze uitjes…

LET OP!
Het is verboden om voorafgaand aan de bugrider tour alcohol en of drugs te gebruiken. Wij hebben het recht om u te weigeren wanneer u deze regel niet naleeft!

Bugrider/ buggy’s:

De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van 55 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein. Ze zijn uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en gordels zorgen voor de veiligheid. Hierdoor is het dragen van een helm niet verplicht en kun je nog meer van het uitzicht genieten!

Rijbewijs:

De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs kun je alleen meerijden! Je dient een geldig rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour.

De route:

Tijdens de de buggy rijden ga je rondrijden in de mooie buitengebieden van Breda. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 15 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda.

Zwangerschap:

We raden ten zeerste af om deel te nemen aan de buggy tour wanneer je zwanger bent. Wanneer je deelneemt aan de tour is dit geheel op eigen risico!

Duur van het programma & prijs: 

Het programma is inclusief een half uur uitleg. Een programma van 2 uur bestaat dus uit 30 minuten uitleg en 1,5 uur rijden. De prijs die je betaalt is per persoon. Uit veiligheidsoverwegingen zitten er twee personen in een buggy.

Benodigdheden:

Je krijgt een bril te leen maar dient zelf voor gepaste kleding te zorgen die vies mag worden!  Er dient op locatie contant een borg betaald te worden van € 300,- per groep. Je kunt niet douchen na de  tour en we raden daarom aan om de volgende materialen mee te nemen:

– Schone handdoek voor het opfrissen na de bugrider tour (kleedruimte en wastafels aanwezig)
– Stevige dichte schoenen die vies mogen worden
– Setje (oude) kleding die vies mag worden
– Regenpak. Dit is zeker aan te raden wanneer het geregend heeft i.v.m. modderige paden.

Eten en drinken:

Het is op onze locaties mogelijk om een lunch, diner of BBQ te reserveren. Als je dit doorgeeft bij de reserveringsaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen! Ook is het mogelijk om voor of na de tour een drankje te drinken. Consumpties dienen gelijk te worden afgerekend op de locatie.

Dit programma is inclusief:

  • Gebruik buggy’s inclusief benzine
  • Begeleiding instructeur
  • Omkleed- en opfrisruimte

In overleg met ons partnerbedrijf kan de activiteit worden geannuleerd bij slecht weer of extreme kou. Dit vanwege het feit dat de activiteit wel altijd veilig moet kunnen plaatsvinden. Buggy rijden wordt in principe aangeboden van maart tot en met oktober.

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

1,5 uur tot 2 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buitenactiviteit

Chat met ons!