Buggy rijden

Heerlijk rondrijden in mooie buitengebieden en crossen over zandpaden!

Vanaf: € 45,00 p.p.

Bugrider/buggy’s 

De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van 55 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein. Ze zijn uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en de stoere rallygordels zorgen voor een optimale veiligheid. Hierdoor is het dragen van een helm niet verplicht en kunt u nog meer van het uitzicht genieten.

Rijbewijs

De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs kunt u alleen meerijden. U dient het rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour!

Vanaf 8 personen
1,5 uur tot 2 uur
Overig
Buitenactiviteit
8 personen
Wissen
    Reset options

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Aankomst 

U krijgt eerst uitleg over het rijden in een Bugrider om vervolgens op pad te kunnen gaan. Ook is er een kleedruimte aanwezig, mocht u zich voor de start van de activiteit nog willen omkleden. Ook kunt u zich na afloop van de tocht opfrissen bij onze wasbakken.

Bugrider/buggy’s 

De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van 55 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein. Ze zijn uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en gordels zorgen voor de veiligheid. Hierdoor is het dragen van een helm niet verplicht en kunt u nog meer van het uitzicht genieten.

Rijbewijs

De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs kunt u alleen meerijden. U dient het rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour!

De route 

Tijdens de de buggy rijden gaat u rondrijden in de mooie buitengebieden van Breda. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 15 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda.

Zwangerschap

We raden ten zeerste af om deel te nemen aan de buggy tour wanneer u zwanger bent. Wanneer u deelneemt aan de tour is dit geheel op eigen risico!

Duur van het programma & prijs 

Het programma is inclusief een half uur uitleg. Een programma van 2 uur bestaat dus uit 30 minuten uitleg en 1,5 uur rijden. De prijs die u betaalt is per persoon. Uit veiligheidsoverwegingen zit u met twee personen in een buggy. Uitzondering is wanneer u met een oneven aantal personen bent.

Benodigdheden

U krijgt een bril te leen. U dient zelf voor de gepaste kleding te zorgen die dus vies mag worden.  Er dient op locatie contant een borg betaald te worden van € 300,- per groep. U kunt niet douchen na de bugrider tour en we raden u daarom aan om de volgende materialen mee te nemen:

– Schone handdoek voor het opfrissen na de bugrider tour
– Stevige dichte schoenen die vies mogen worden
– Setje (oude) kleding die vies mag worden
– Regenpak. Dit is zeker aan te raden wanneer het geregend heeft i.v.m. modderige paden.

Eten en drinken

Het is op onze locaties mogelijk om een lunch, diner of BBQ te reserveren. Als u dit doorgeeft bij uw reserveringsaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

LET OP!
Het is verboden om voorafgaand aan de bugrider tour alcohol of drugs te gebruiken. Wij hebben het recht om u te weigeren wanneer u deze regel niet naleeft!

Dit programma is inclusief:

  • Gebruik buggy’s inclusief benzine
  • Begeleiding instructeur
  • Omkleed- en opfrisruimte

In overleg met ons partnerbedrijf kan de activiteit worden geannuleerd bij slecht weer of extreme kou. Dit vanwege het feit dat de activiteit wel altijd veilig moet kunnen plaatsvinden.

Buggy rijden wordt aangeboden van maart tot en met oktober.

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

1,5 uur tot 2 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buitenactiviteit

Chat met ons!