Dinnershow

Een heerlijke avond vol top entertainment!

Vanaf:  65,00

De dinnershow vindt plaats in een unieke locatie in het centrum van Breda. Elk weekend worden er verschillende spraakmakende dinershows georganiseerd die zorgen voor een entertainment programma van vier uur! Per gekozen datum kan het aanbod aan shows verschillen.

Vanaf 5 personen
4 uur
Centrum
Binnenactiviteit
5 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Shows:

Elke show is weer anders. Of je nu op zoek bent naar top entertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils! Zo is er bijvoorbeeld de Groeten uit Holland dinner show. Tijdens dit vermakelijk meezingfestijn met de grootste hits uit de Hollandse popgeschiedenis brengen drie vocalisten prachtige liedjes van vroeger en nu. Deze dinnershow wordt gegarandeerd één groot meezingfeest. Liever terug in de tijd met Cique du Burlesque of kies je voor WoW! Een wonderbaarlijke show vol illusie en misleiding?

Diner:

Gedurende de avond wordt er een heerlijk viergangendiner geserveerd. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo is er tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met alle tafelgenoten te praten. Je zit met je gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

De menukeuze kan ter plaatse worden gemaakt. Dieetwensen dienen wij wel vooraf te weten.

Drankarrangement:

Alle prijzen zijn exclusief consumpties. Je kunt gebruik maken van een drankarrangement. Dranken die binnen het arrangement vallen zijn: koffie, thee, fris, Jupiler bier, port en alle huiswijn. Het arrangement is geldig van een half uur voor aanvang tot het einde van de show.

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 5 personen

Tijd

4 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit