Jachtseizoen

Op jacht door de stad (Kids Only)

 200,00

Naast dat deze activiteit erg gezellig en spannend is, is het ook nog eens heel leerzaam! Strategisch nadenken over hoe je de boeven gaat vangen en samenwerken. Je weet waar ze zijn, maar hoe kun je ze onderscheppen naar hun volgende locatie? Kunnen de kids kaartlezen, GPS trackers ontcijferen en met elkaar over de eindstreep komen?

Vanaf 6 personen
2 uur
Centrum
Buiten/Binnen
Categorie:

Locatie:

Op locatie worden jullie welkom geheten door onze instructeur(s).  Deze activiteit speel je op de luchtplaats van de koepelgevangenis én in het centrum van Breda. Hoe vet is dat?

Jachtseizoen:

Stel je je eigen team samen en kruip je in de rol van een agent of een boef in en rondom de koepelgevangenis van Breda. De boeven krijgen een aantal minuten voorsprong op de agenten nadat zij het terrein hebben verlaten.  Daarna wordt de GPS locatie van de boeven doorgegeven en mogen de agenten hun zoektocht beginnen. Iedere X aantal minuten wordt de GPS locatie van de boeven weer openbaar gemaakt. Lukt het de boeven om tijdens de duur van het spel uit de handen van de politie te blijven, of worden ze gepakt? En lossen jullie alle opdrachten, vragen en raadsels op?

Dit programma is inclusief:

– Gebruik materialen
– Begeleiding instructeur

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 6 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buiten/Binnen