Freerunnen

Stunt er lekker op los!

 200,00

Gek op de gymles en kan het jou niet gek genoeg? Boek dan snel de sportieve en uitdagende activiteit freerunnen! Ideaal voor kids die niet bang zijn om over een bankje te jumpen of een te gekke salto te maken. Zie het als een outdoor gymles waarbij iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd om stoere dingen te doen! Freerunnen is mogelijk voor elk sport en conditie niveau.

Wil je met meer dan 12 personen gaan freerunnen? Dat kan! Elke extra deelnemer kost € 15,- Geef dit aan bij je boeking dan maken wij dit voor je in orde!

Vanaf 6 personen
2 uur
Centrum
Buiten/Binnen
Categorie:

Locatie:

Op locatie worden jullie welkom geheten door onze instructeur(s).  Deze activiteit speel je op dé luchtplaats van de koepelgevangenis in het centrum van Breda. Hoe vet is dat?

Wil je met meer dan 12 personen gaan freerunnen? Geef dit aan bij je boeking dan maken wij dit voor je in orde! Elke extra deelnemer kost € 15,- 

Freerunnen:

Hou jij wel van een uitdaging? Wil jij obstakels overwinnen en op een verantwoorde manier willen stunten? Gan dan lekker een potje freerunnen! Samen met een enthousiaste sportinstructeur ga je naar buiten en ga je aan de slag om de perfecte salto te leren!

Dit programma is inclusief:

– Gebruik materialen
– Begeleiding instructeur

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 6 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buiten/Binnen