Aanbieding!

Kortingsdeal – Kanovaren en Stepkroegentocht

Oorspronkelijke prijs was: € 47,50.Huidige prijs is: € 44,00. p.p.

Het start- en eindpunt van de kanotocht bevindt zich op een belangrijk punt in de geschiedenis van Breda; het Spanjaardsgat.  Aan de oever van dit Spanjaardsgat ligt het ponton van BeleefBreda waar je ontvangen wordt, een korte uitleg over het programma en zul je starten met de eerste activiteit!

Vanaf 8 personen
5 uur
Centrum
Buitenactiviteit
8 personen
Categorie:

Kanoën:

Naast het kasteel van Breda, in het Spanjaardgat, liggen de kano’s op je te wachten. BeleefBreda beschikt over drie grote kano’s voor tien personen en tien kleinere kano’s die plaats bieden aan twee of drie personen. De kanotocht laat je Breda vanuit een heel ander perspectief zien en geeft de verbintenis van de binnenstad met het water goed weer. Tijdens de tocht zie je onder andere de watertoren van Breda, het KMA terrein en natuurlijk de nieuwe haven van Breda.

Stepkroegentocht:

Tijdens het bezoek aan de verschillende cafés krijg je een opdracht die de samenwerking, behendigheid, snelheid en intelligentie op de proef stelt. Wie heeft zijn of haar zenuwen in bedwang en presteert het beste onder druk?

Opdrachten met bananen, sleutels en pikante thema’s zorgen altijd weer voor hilariteit alom. Het team dat na het bezoeken van de vier cafés de meeste punten verdiend heeft, wint natuurlijk een prijs! De spellen worden aangepast aan de groep waar je mee komt. Geef dit even aan bij je boeking zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

De steproute brengt je via kleine steegjes, over de Grote Markt en dwars door het Valkenbergpark naar verschillende typische Bredase cafés. In elk café is een stop ingelast van ongeveer een half uur om de ludieke opdracht uit te voeren en lekker een drankje te kunnen drinken.

Consumpties: 

In elk café ontvang je één consumptie op basis van bier, fris of wijn. Overige consumpties dienen ter plekke te worden voldaan.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een instructeur
  • Vier consumpties
  • Prijs voor de winnende groep
  • Gebruik kano’s, steps en materialen
  • Verschillende opdrachten vol hilariteit
  • 30 minuten pauze tussen de activiteiten

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

5 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit