Aanbieding!

Kortingsdeal – Steptocht + Gps-tocht

Oorspronkelijke prijs was: € 30,50.Huidige prijs is: € 27,50. p.p.

Een leuke deal van steppen gecombineerd met een interessante GPS-tocht!

De steps bieden jullie gezelschap de mogelijkheid om in korte tijd het hele centrum van Breda te ontdekken: natuur, cultuur en ontspanning. De tijdsduur van het volledige programma is 4,5 uur, dit is inclusief de ontvangst met een drankje en de prijsuitreiking bij de gps-tocht.

Een perfecte manier om veel van Breda te zien én te leren!

Vanaf 5 personen
4,5 uur
Centrum
Buitenactiviteit
5 personen
Categorie:

De steproute :

De steproute begint aan de Haven van Breda en onderweg doorkruis je het Valkenbergpark, volg je een deel van de Bredase singels en kom je langs de nieuwe haven. De route bevat veel oude en nieuwe opvallende gebouwen zoals het Holland Casino, De Mezz, het kasteel van Breda op het KMA terrein en het Chassé theater.

De steps bieden jullie gezelschap de mogelijkheid om in korte tijd het hele centrum van Breda te ontdekken: natuur, cultuur en ontspanning!

De GPS-tocht:

Na een korte instructie gaan de deelnemers, verdeeld in kleinere groepen van maximaal vijf personen, op pad door het centrum van Breda. Het hulpmiddel dat je van ons mee krijgt op deze ontdekkingstocht is een GPS. Dit systeem geeft aan waar je op dat moment bent en waar je heen moet. Wij hebben een aantal punten geselecteerd die je naar bijzondere plaatsen van Breda brengt. Het is aan jullie om te ontdekken hoe je er moet komen. Tijdens de tocht worden verschillende vragen over de bezochte punten gesteld. Aan de hand van open- en meerkeuzevragen testen wij jullie kennis over Breda.

Fotovragen:

Tijdens de tocht worden er verschillende vragen over de bezochte punten gesteld. Bij de punten staan fotovragen, hou je ogen open om de antwoorden te verzamelen. Welke groep heeft de meeste vragen goed? Voor de winnaars is er een leuke Bredase prijs!

Tijdsduur:

De tijdsduur van het programma is 4,5 uur, dit is inclusief de ontvangst met een drankje en de prijsuitreiking bij de gps-tocht.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een instructeur
  • Twee consumpties
  • Prijs voor de winnende groep
  • Gebruik steps, gps en materialen
  • 30 minuten pauze tussen de activiteiten

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 5 personen

Tijd

4,5 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit