Sieraden maken

Ontwerp en creëer je eigen unieke sieraad!

Vanaf:  32,50

Je hoeft nergens aan te denken, want de materialen voor de sieraden worden voor je verzorgd. Er is een brede keuze uit hoogwaardige materialen (oa. glaskralen, schelpen, parels, metaal, zaden, leer etc.) Tijdens de workshop kun je ervoor kiezen om een volledig eigen ontwerp te maken of een voorbeeld na te maken. De workshop duurt ongeveer drie uur en is voor iedereen geschikt. Je gaat altijd met een uniek sieraad als aandenken naar huis!

vanaf 7 personen
2 uur tot 3 uur
Centrum Ginneken
Binnenactiviteit
7 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Ibiza-armbanden:

Een gezellige en leerzame workshop sieraden maken in Breda. De workshop wordt gegeven op een  locatie in het centrum van Breda en staat onder leiding van een ervaren sieradenmaakster. Na een korte uitleg kan iedereen aan de slag, of je nou creatief bent of niet. Samen maken jullie tijdens de workshop 3 armbanden waarbij jullie niet alleen met kralen gaan werken maar ook met stoer leer. Het geheel wordt in style afgemaakt met  hippe bedels en labels. Ben je niet zo creatief, dan maak je gewoon een van de vele mooie voorbeelden na die aanwezig zijn. Er wordt gewerkt met hoogwaardige en veelal natuurlijke materialen. De keuze is enorm en de workshop is inclusief alle materialen. Aan het einde van de workshop ga je met een prachtig setje armbanden naar huis

Mocht je eerder klaar zijn dan heb je nog de mogelijkheid om een extra sieraad te maken. De materialen kunnen bij de begeleidster gekocht worden. Ook altijd leuk om thuis nog verder creatief bezig te zijn!

LET OP: Er zijn geen drankjes inbegrepen bij dit arrangement. Deze kunnen natuurlijk wel ter plekke besteld worden.

Sieraden maken Deluxe:

Wil je het sieraden maken tot in de fijne kneepjes beheersen en houd je van luxe materialen dan is deze workshop helemaal top. Je hebt namelijk de keus uit het maken van of een set van 4 armbanden of een luxe, lange of korte ketting waarbij iets meer techniek komt kijken.

Onder begeleiding van een ervaren begeleidster (haar sieraden worden ook verkocht in winkels) vindt de workshop plaats op een locatie in de binnenstad van Breda. De workshop start met een introductie over de verschillende materialen en technieken. Ook krijg je verschillende voorbeelden te zien. Hierna gaat iedereen zelf aan de slag met het maken van een eigen trendy ketting of armbandenset.

  • Deskundige begeleiding
  • Gebruik hoogwaardige materialen
  • Voorbeelden
  • Sieraad

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

vanaf 7 personen

Tijd

2 uur tot 3 uur

Locatie

Centrum Ginneken

Type activiteit

Binnenactiviteit