Mondharmonica workshop

Speel een instrument dat voor velen onbekend terrein is!

 34,00

Je hoeft geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden. Aan het einde van de workshop krijgt iedereen zijn mondharmonica als aandenken mee naar huis!

 

Vanaf 10 personen
1,5 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Binnenactiviteit
10 personen

Inhoud:

We behandelen de techniek en leren al snel gezamenlijk de blues (Mannisch Boy) en een improvisatie bluesschema. Daarna leren we  gezamenlijk bekende liedjes te spelen. De verbazing waarmee het allemaal zo snel mogelijk is, werkt bij veel mensen op de lachspieren. Algemene muziekkennis of kennis van de mondharmonica is niet vereist!

Mondharmonica inclusief gravure:

Het is ook mogelijk om de mondharmonica op te sieren met een gravure. Erg leuk voor een bedrijfsuitje, jubilaris of andere feestelijke reden. De extra kosten zijn € 5,- p.p. voor een gravure van maximaal 10 letters.

Begeleiding:

Tijdens deze workshop krijg je begeleiding door een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven als coach en communicatieadviseur. De workshop kan eventueel ook in het Duits of Engels worden verzorgd.

Consumpties:

De workshop is exclusief consumpties. Je kunt ter plekke wel een drankje bestellen dat contant voldaan dient te worden.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding ervaren muzikant
  • Mondharmonica
  • Gravure (Optioneel € 5,00 p.p.)

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

1,5 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Binnenactiviteit