Step Culinair

Happen & Stappen!

Vanaf:  85,00

Ben je op zoek naar een actief programma waarbij je de mooie plekjes van Breda kunt ontdekken per step,  maar wil je ook zeker genieten en samen met de groep een lekker drankje en verschillende gerechten in verschillende gelegenheden nuttigen? Dan is de Step Culinair echt iets voor jou!

Vanaf 12 personen
vanaf 3 uur tot 4,5 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Buiten/Binnen
12 personen
    Reset Opties

Het programma:

Onder begeleiding van een van onze instructeurs volg je per step een route door het centrum, langs verschillende mooie plekken en bezoek je verschillende horecagelegenheden voor een hapje en/ of drankje en om even  op adem te komen.

Bij de Step Culinair is het mogelijk om in het centrum van Breda te blijven, maar ook is er een route naar de wijk Ginneken of Princenhage. Ook daar bevinden zich schitterende horeca gelegenheden waar je met de groep kan genieten van heerlijke gerechtjes.
Bij deze langere routes kan er eventueel tussendoor worden gestopt in een lokaal cafeetje om onder het genot van een lekker drankje even op adem te komen en vervolgens weer fris en fruitig de steptocht voort te zetten.

Bij deze bijzondere steptocht zie je vele bijzondere plekjes in Breda en geniet je daarnaast ook nog van heerlijke gerechten en drankjes. Echt een aanrader!

Dit programma is inclusief:

• 3-gangen diner op 3 verschillende locaties
• Drie consumpties ( 3 uur durende tocht)  of vijf consumpties( 4 uur durende tocht)  op basis van koffie, thee, bier, fris of wijn
• Gebruik van steps
• Begeleiding van een instructeur

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 12 personen

Tijd

vanaf 3 uur tot 4,5 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Buiten/Binnen

Filter

12 personen