Wijn & tapas Breda

Op een unieke locatie genieten van wijn en hapjes in hartje Breda!

 15,50

Midden in het centrum van Breda ligt de Veemarktstraat, ook wel de ‘winkelste straat’ van Breda genoemd. In deze eigenzinnige straat met authentieke panden en karakteristieke winkels bevindt zich onze wijnkelder.

Even weg van de drukte van de stad waan je  je in de middeleeuwen in onze sfeervolle kelder met kaarslicht. In de kelder zijn nog authentieke voorwerpen en tekeningen te vinden uit de middeleeuwen die deze locatie extra speciaal maken…

Vanaf 8 personen
1 uur
Centrum
Binnenactiviteit
8 personen

Wijn & tapas:

Naast de mooie omgeving en ambiance moet er natuurlijk ook lekker gegeten en gedronken worden. Tijdens de proeverij worden drie verschillende wijnen uit de kelder geserveerd. Je kunt hierbij kiezen uit rode, witte of roséwijn.

Tussen het drinken van de wijnen door worden ook lekkere tapashapjes geserveerd. De hapjes worden vers bereid met de ingrediënten uit de delicatessenwinkel boven de wijnkelder. De hapjes die geserveerd worden zijn Grissini met parmaham, een stokbroodje tomatentapenade, serranoham, groene olijven en een stokje Latour: pain d’Ardenne, groene olijf en een zongedroogd tomaatje .

Dit programma is inclusief:

  • Drie glazen wijn (rood, wit of rosé)
  • Heerlijke tapashapjes: stokbroodje, huisgemaakte kaassalade, serranoham, chocolate crumble. Op deze manier kunnen jullie ook een wijn spijs combinatie proeven.

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

1 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit