Escapegame: Adventure Travels

We gaan op vakantie en nemen mee…

 22,50

Nieuwsgierigheid brengt ons de hele wereld over! Er is zoveel moois te ontdekken! Zowel ver weg als heel dichtbij! Onze vrienden Abby & Alex van de familie Avontuur zijn zo een reislustig duo. Zij hebben al heel veel van de wereld gezien en willen dit graag met jullie delen! Er is alleen een groot probleem! Wat dat is, daar kom je vanzelf achter.
Onze nieuwste escapegame wordt gewoon gezellig aan tafel gespeeld en er kan onder het genot van een drankje lustig op los gepuzzeld worden!

De route van deze ultieme wereldreis zal je leiden naar verschillende uithoeken met verassende opdrachten. Mochten jullie nog geen reisplannen hebben dit jaar dan is dit een geweldige ervaring om samen met je groep de wereld te verkennen! Heb je wel al reisplannen? Dan is dit een mooie moment om goede ideeën op te doen!

Denk snel in oplossingen voor het noodlot toe slaat en ontsnap uit je dagelijkse bezigheden.

Vanaf 4 personen
2 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Binnenactiviteit
4 personen

Het spel:

Kan jij dus ook niet meer wachten om met je vrienden, familie en/of collega’s de wereld te ontdekken? Reis dan met ons mee! Wij hebben namelijk dé oplossing om samen een gezellig teambuilding activiteit te spelen. Maak samen met reizigers, Abby en Alex Avontuur een reis rond de wereld. Bij de start van de reis ontvang je van ons al een beetje vakantiegeld, maar tijdens het spel is het doel om zoveel mogelijk geld te verdienen en daardoor zoveel mogelijk landen te bezoeken. Samenwerken is heel belangrijk, want zonder goede communicatie en elkaars kennis gaat het oplossen van de opdrachten erg lastig worden.

Het spel wordt gespeeld in teams van 4 tot 6  personen en duurt 120 minuten.
Het spel is al te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen die tegen elkaar strijden, is het nog leuker. Zo ontstaat er een echte competitie.

Elk team krijgt meerdere kaartjes, puzzelstukken en andere attributen waar verschillende puzzels mee moeten worden opgelost. Elke deelnemer heeft een unieke kijk op een opdracht dus samenwerken is wel een belangrijk element. Daarom is het noodzakelijk om goed met elkaar te communiceren en samen te werken om de codes te kraken.

Probeer snel te reizen want de klok tikt!

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg en begeleiding instructeur
  • Gebruik van alle materialen die bij het spel horen
  • 1 consumptie op basis van bier, wijn of fris

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 4 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Binnenactiviteit