Cocktailworkshop

Combineer de lekkerste smaken en de mooiste kleuren... Shaken maar!

Vanaf:  35,00

Het geheim van de cocktail zit in de keuze van de verschillende bestanddelen en de hoeveelheid ervan. Tijdens de cocktail workshop leer je hier de fijne kneepjes van; welke smaken kunnen wel of juist niet samen en hoe komt dat. Ook de presentatie komt ruim aan bod, een cocktail moet er natuurlijk wel mooi uitzien. Aan het eind van de workshop kun je al je vrienden heerlijke cocktails voorschotelen!

Om de stoere kroegverhalen te verhogen krijg je tijdens de workshop van de bartender het ontstaan van de cocktail te horen en leer je hoe de verschillende sterke dranken worden gemaakt. Kennis van onschatbare waarde tijdens een avondje uit! Het belangrijkste van de cocktail is natuurlijk het drinken ervan en daar krijg je alle kans voor, zelf gemaakt en door de bartender geserveerd. Tijdens het twee uur durende ‘shaken’ krijg je drie verschillende soorten cocktails per persoon. Daarnaast proef je van diverse cocktails.

Vanaf 9 personen
2 uur tot 4 uur
Centrum
Binnenactiviteit
9 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

De workshop:

We bieden de cocktailworkshop aan op verschillende locaties in het centrum van Breda. De bartender zorgt ervoor dat alles is voorbereid voor jullie komst zodat er niets in de weg staat van een leerzame, gezellige cocktailworkshop! Geef tijdens je boeking aan of er personen jonger zijn dan 18 jaar en of er mensen bij zijn die geen alcohol drinken of een allergie hebben.

Eten en drinken:

Wil je ook dineren in het gezellige café? Voor een cocktailworkshop in combinatie met een hoofdgerecht kies je voor het Shake and Dine arrangement. Wil je genieten van een 3-gangen diner, kies je dan voor het Shake and Dine Deluxe arrangement. In overleg is het ook mogelijk te starten met het diner om vervolgens te eindigen met de cocktailworkshop. Let op: het diner is exclusief consumpties, deze dien op de locatie te worden afgerekend.

Tijden:

De standaardtijden voor de cocktailworkshop zijn 13:00 – 15:00, 15:00 – 17:00, 18:00 – 20:00 en 20:00 – 22:00 uur. Op aanvraag is het eventueel mogelijk om van deze tijden af te wijken.

Cocktails & Dreams, vanaf 20 personen:

Voor groepen vanaf 20 personen hebben we een speciale cocktailworkshop; Cocktails & Dreams. Hoe zit het met de cocktailkennis van je directe collega? Wie bouwt de lekkerste en mooiste cocktail? Welke naam is het best bedacht? Jullie groep gaat samen met een professionele cocktailbartender de strijd aan met uw collega’s!

Omdat er een wedstrijdelement in deze workshop zit verwerkt, nemen samenwerking en teambuilding een belangrijke rol in. De Cocktails & Dreams workhop is heel interactief en ook de fun factor is erg hoog. Creativiteit, enthousiasme en smaak pupillen zijn vereist!

De cocktailworkshop is inclusief:

  • Begeleiding van professionele bartender
  • Drie cocktails per persoon
  • Het zelf shaken van een cocktail of shot

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 9 personen

Tijd

2 uur tot 4 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit