Motorboot varen Breda | Beleef Breda

We gaan weer bootje varen in Breda!

Categorie:Blog

Lekker het water op

Ben jij de winter ook zo zat?! Op 1 maart gaat onze bootverhuur van start, je kunt Breda dan weer vanaf het water ontdekken. Beleef onze stad vanaf de singels, op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren! Met een breed assortiment aan boten, van motorboten tot kano’s en luxe sloepen, is er voor ieder wat wils! Onze tochten bieden niet alleen een prachtig uitzicht op de Bredase singels, maar ook gezellige momenten met vrienden, familie of collega’s. Het is de perfecte activiteit om als collega’s de teamgeest te versterken, of gewoon om te genieten van een ontspannen dag op het water.

Rondvaart Breda

Een rondvaart in Breda is de ideale activiteit voor een ochtend of middag ontspanning. Onze tochten bieden niet alleen een prachtig uitzicht op de Bredase singels, maar ook gezellige momenten met vrienden, familie of collega’s. Een boot huren in Breda is de perfecte activiteit om als collega’s de teamgeest te versterken of gewoon om te genieten van een ontspannen dag op het water.

Bootje huren in Breda

Ons aanbod is divers: van sportieve uitdagingen in een kano of sup tot het comfort van een sloep met schipper. Ons unieke ‘Bredaos waoterboekske’ leidt je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad tijdens een sfeervolle tocht van ongeveer 6 km. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jouw dag op het water compleet te maken met een arrangement, inclusief eten en drinken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wijnboot, bierboot, bbqboot  of borrelboot, ideaal voor grotere groepen die op zoek zijn naar een unieke ervaring.

Of je nu de voorkeur geeft aan een relaxte tocht met een motorboot, een sportieve uitdaging in een kano zoekt, of de luxe van een sloep met schipper wenst, wij hebben voor elke wens en groepsgrootte een passende optie. Bekijk hier alle verschillende opties voor bootje varen in Breda.

Kroegentocht met een boot!

Onze befaamde Sloepkroegentocht gaat ook weer van start! Je wordt opgewacht door onze schipper met wie jullie onze Bredase singel en bijbehorende kroegen gaan verkennen. Tijdens het bezoek aan de verschillende cafés krijg je een opdracht die de samenwerking, behendigheid, snelheid en intelligentie op de proef stelt. Opdrachten met bananen, sleutels en pikante thema’s zorgen altijd weer voor hilariteit alom. Het team dat na het bezoeken van de drie cafés de meeste punten verdiend heeft, wint natuurlijk een prijs!

Suppen Breda

Liever wat actiever aan de slag op het water en toch geen boot huren in Breda? Dan kun je de singel ook verkennen per SUP! Suppen Breda betekent stand up paddelen. Op een grote sup beweeg je staand met een peddel over het water. Vanaf het Spanjaardsgat naast de nieuwe haven, begint de tocht over de singels van Breda per sup. De wegen en auto’s zijn nauwelijks te zien en wat overblijft zijn de prachtige gebouwen, monumenten en natuur langs het water. Delen van de tocht waan je je niet meer in de stad maar in een prachtig natuurgebied. Door het rustige tempo is Suppen in Breda een activiteit met een hoog zen-gehalte, maar alleen als je niet in het water valt natuurlijk!

Bootverhuur Breda

Plan jouw uitje bij ons en ontdek zelf waarom bootje varen in Breda zo bijzonder is. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte boot en het samenstellen van een arrangement dat past bij jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke dag of een moment van ontspanning, wij zorgen ervoor dat jouw ervaring op het water onvergetelijk wordt. Neem contact met ons op en zet koers naar een prachtige dag op de Bredase singels.

Neem contact met ons op via het contactformulier, per mail of telefoon.