High Wine - sfeer | Beleef Breda

Boost je bedrijf: plan je unieke nieuwjaarsborrel in Breda

Categorie:Blog

Overweeg je om het nieuwe jaar te starten met een knallende nieuwjaarsborrel? Waarom niet in het bruisende Breda? Bij BeleefBreda organiseren we nieuwjaarsborrels met leuke activiteiten. Zo combineer je bijvoorbeeld een vette escapegame met een gezellige bedrijfsborrel. Ontdek waarom Breda de perfecte locatie is voor jullie nieuwjaar borrel!

Nieuwjaarsborrel organiseren

Een nieuwjaarsborrel organiseren in Breda is altijd een goed idee. Heb jij van je baas de opdracht gekregen om een leuke zakelijke borrel te organiseren? Of ben je zelf met dit gezellige idee gekomen? Doe het eens anders. Organiseer niet alleen een nieuwjaarsborrel met drankjes en hapjes, maar doe nét wat extra! We geven je in dit blog een paar leuke nieuwjaarsborrel tips zodat je het nieuwe jaar goed start, op een unieke manier!

Nieuwjaarsborrel ideeën

Breda, met zijn sfeervolle ambiance en diverse locaties, biedt de ideale setting voor een onvergetelijke nieuwjaarsborrel. Bij BeleefBreda kennen we de geheimen van onze Bourgondische stad op ons duimpje en weten we unieke plekjes voor jou te selecteren.

Versterk de teambuilding in een ontspannen sfeer en vergroot de betrokkenheid van je collega’s met een unieke nieuwjaarsborrel in het hart van Breda. Ontdek onze lokale restaurants, spannende activiteiten en een warm welkom voor al je gasten. Voeg een vleugje spanning toe aan je borrel met op maat gemaakte teambuildingactiviteiten die de samenwerking bevorderen en die de borrel onvergetelijk maken.

Tip 1: Combineer de nieuwjaarsborrel met een dinergame

Eerst lekker borrelen en dan aan tafel! Maar niet alleen om te eten. Jullie gaan onderling de collega’s uitdagen tussen de gangen door. We hebben onze top 5 van leukste dinergames voor je op een rij gezet:

  1. Wie zingt de sterren van de hemel in de Karaoke Dinergame?
  2. Hoe proeft de smaak van leugens en verraad in het Saboteurs Dinerspel?
  3. Wie ontdekt als eerste de moordenaar in Hotel de Botel Dinergame?
  4. Wie is de slimste in Waarom weet je dit Dinergame?
  5. Welke collega houdt het meeste van Nederland in IHVH Dinergame?

Tip 2: Combineer de nieuwjaar borrel met een quiz

Een nieuwjaarsborrel zonder diner of lunch is natuurlijk ook gewoon een optie. Maar dan is het wel extra leuk om de collega’s eens aan de tanden te voelen met een van onze uitdagende quizzen.
Onze top 5 quizzen die je niet wilt missen:

  1. Weet jij het meeste van Nederland in de Ik hou van Holland Quiz?
  2. Een oude klassieke pubquiz: Waarom Weet je dit Quiz?
  3. Bewijs nu eindelijk eens dat jij de slimste bent in de Slimste Mens
  4. Wie weet het meeste van songs en jingles in de Mega Music Quiz?
  5. Welke sekse wint het in de Jongens tegen de Meisjes?

Tip 3: Laat je bedrijfsborrel organiseren

Heb je weinig tijd? Dan kun je het organiseren van een bedrijfsborrel in Breda ook volledig uitbesteden. Met onze Brabantse borrel regelen wij de hapjes en drankjes. Daarnaast kunnen we ook een compleet arrangement voor je samenstellen. We geven je graag advies voor de tofste nieuwjaarsborrel in Breda.
Onze ervaring en lokale kennis stellen ons in staat om een evenement te creëren dat niet alleen aan, maar zelfs over de verwachtingen van jou en je collega’s heen gaat. Wij nemen de stress van de organisatie weg, zodat jullie kunnen genieten van zorgeloze en gezellige nieuwjaarsborrels.

Zakelijke nieuwjaarsborrels in Breda

Een nieuwjaarsborrel in Breda biedt niet alleen een feestelijke start van het nieuwe jaar, maar is ook een strategische zet voor je bedrijf. Versterk de teambuilding en praat nog lang na over de gezelligste nieuwjaarsborrel sinds lange tijd!

Plan jouw nieuwjaarsborrel in Breda en maak van 2024 een jaar vol succes en samenwerking. Neem contact met ons op via het contactformulier, per mail of telefoon.