Breda highlights fiets tour

Fietsend door het centrum van Breda en een stukje erbuiten!

 30,00

Deze fietstour is de perfecte manier om de vele bezienswaardigheden van de stad Breda in relatief korte tijd te zien. Onze lokale gidsen verzorgen rondleidingen van drie uur en vertellen de bijzondere verhalen achter locaties als de Grote Markt, het Kasteel van Breda en het geboortehuis van Colonel Parker. De fietstour stopt halverwege in het Ginneken voor een bourgondische pauze en leidt je vervolgens door het groene buitengebied van Breda terug richting het centrum. Wij weten als geen ander wat er te zien en doen is in Breda en maken daar geen geheim van. Stap met ons op de fiets en ontdek de beste binnenstad van Nederland als een local!

Buitenactiviteit
10 personen
Vanaf 10 personen
Centrum
3 uur

De fietstour:

Deze fietstour is de perfecte manier om de vele bezienswaardigheden van de stad Breda in relatief korte tijd te zien. Onze lokale gidsen verzorgen rondleidingen van drie uur en vertellen de bijzondere verhalen achter locaties als de Grote Markt, het Kasteel van Breda en het geboortehuis van Colonel Parker. De fietstour stopt halverwege in het Ginneken voor een bourgondische pauze ( consumpties voor eigen rekening )  en leidt je vervolgens door het groene buitengebied van Breda terug richting het centrum. Wij weten als geen ander wat er te zien en doen is in Breda en maken daar geen geheim van. Stap met ons op de fiets en ontdek de beste binnenstad van Nederland als een local!

Jullie start en eindpunt is op het randje van het centrum van Breda. Parkeergelegenheid in de buurt is mogelijk en is eventueel ook in 20 minuten te lopen vanuit het hart van het centrum

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Type activiteit

Buitenactiviteit

Min. group

Vanaf 10 personen

Locatie

Centrum

Tijd

3 uur