The Phone: Een telefoontje uit het verleden!

The Phone is een unieke escape game in de binnenstad van Breda!

Vanaf:  31,50

Jullie spelen The Phone Breda in meerdere teams, deze kunnen vooraf  worden bepaald of worden door ons op locatie willekeurig samengesteld. Vanaf de opstartlocatie zullen jullie vertrekken met de missie om een oproep uit het verleden te kunnen beantwoorden. Let goed op aanwijzingen en denk ”out of the box”! Verdient jullie team de meeste Bredase ducaten? Dan ga je er  met de winst vandoor!

 

Vanaf 12 personen
3 uur
Centrum
Buitenactiviteit
12 personen
    Reset Opties

Een telefoontje uit het verleden…

Het spel ‘The Phone Breda’ is een nieuwe, spannende en interactieve citygame ontwikkeld door BeleefBreda, die ideaal is voor personeelsuitjes, vrijgezellen groepen, familie en vrienden uitjes. Door middel van verschillende interactieve opdrachten en vragen leren jullie de stad Breda en haar prachtige geschiedenis een stukje beter kennen! Ook zijn jullie inwoners van  Breda dan nog komen jullie op plekken waar jullie misschien nog nooit zijn geweest. Daarnaast neemt de telefoon en onze city-escape-box jullie mee op pad en verzeilt u op verschillende plekken met  uitlopende opdrachten.

Ontvangst:

Bij het begin van het programma worden jullie ontvangen op een locatie in het stadscentrum van Breda, hier zal na het nuttigen van een consumptie het spel van start gaan!

Het spel:

Jullie spelen The Phone Breda in meerdere teams, deze kunnen vooraf  worden bepaald of worden door ons op locatie willekeurig samengesteld. Vanaf de opstartlocatie zullen jullie vertrekken met de missie om een oproep uit het verleden te kunnen beantwoorden. Let goed op aanwijzingen en denk ‘out of the box’! Verdient jullie team de meeste Bredase ducaten? Dan ga je er  met de winst vandoor!

Dit programma is inclusief:

• 1 of 2 consumpties op basis van bier, wijn en fris
• Begeleiding door een instructeur
• Gebruik speciale smartphone en materiaal
• Gebruik van onze city escape box
• Prijs voor de winnende groep

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 12 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit

Optie

The Phone incl. 1 consumptie, The Phone incl. 2 consumpties