Decennia Diner! – Lunch/Diner Game

Herken jij jouw jeugdhelden en weet jij alles over jouw decennia?

Vanaf:  49,50

Weet jij het nog? Marco van Basten met het magistrale doelpunt op het EK, de kroning van prinses Beatrix, het swingen op the Spice Girls? Deze quiz brengt je terug naar de jaren ‘60,’70,’80, ‘90 of ‘00 door middel van muziekfragmenten, grappige videoclips & allerlei verschillende kennisvragen en daarnaast genieten jullie van een heerlijke maaltijd!

Daag je familie, vrienden of collega’s en ga de strijd met elkaar aan!

Vanaf 10 personen
3 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
10 personen
Binnenactiviteit
    Reset Opties

Het spel

Decennia Diner is een dinergame die bestaat uit 5 verschillende decennia, namelijk de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s of 00’s. Je kan een keuze maken uit een jaar of een combinatie maken uit de verschillende jaren. In teams ga je onder het genot van een heerlijke maaltijd de strijd met elkaar aan.

Elke quiz bestaat uit een aantal rondes. Hoe zit het met je muziekkennis uit die periode? Wat weet je nog van de hits & rages van jou favoriete tijdperk? Heb je vaak naar een bepaald radiostation geluisterd? Dan kan dat goed van pas komen, want we hebben natuurlijk ook een geluidsfragmenten ronde voor jullie klaar staan! Wie ken je nog uit die tijd? Welke bekende persoon was Hot or Not? Samen komen jullie er vast achter!

In Nederland heeft zich in de afgelopen jaren heel wat afgespeeld, dus jullie ontkomen ook niet aan een rondje topografie! Daarnaast worden er nog veel meer andere rondes gespeeld die je terug brengen naar vroeger! En daar gaat het natuurlijk om! Terug naar die goede oude tijd.

De ‘Decennia Diner’ is ideaal als je een standaard diner een extra dimensie wil geven voor een personeelsuitje of voor een vrijgezellengroep, maar tevens als familie-uitje of als je gewoon zin hebt in een leuk spel met vrienden.

Menu:

In een van onze sfeervolle restaurants in het centrum van Breda zal deze quiz plaats gaan vinden! Terwijl je probeert om met jouw team meer punten te verdienen dan de andere teams, geniet je van een heerlijke lunch, 2,5 of  3-gangen diner.
Eventuele dieetwensen en of allergieën kunnen jullie aangeven bij de reservering. Wij houden hier bij het serveren van het diner rekening mee.

Decennia Lunch – Lunch
Dit is een volwaardige lunch met een heerlijk 12 uurtje.

Decennia Diner – 2,5 gangen diner.
Bestaat uit een 2,5 gangen diner. Het is mogelijk om een keuze te maken uit het volgende:
Broodje met smeersels, hoofdgerecht en een dessert of voorgerecht, hoofdgerecht en koffie/thee

Decennia Diner – 3-gangen diner.
Dit is een volwaardig diner met een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.

Consumpties:

Het arrangement is exclusief consumpties. Deze dienen ter plekke te voldaan op de locatie.

Dit programma is inclusief:

  • Gekozen lunch/diner
  • Gebruik van spelmaterialen
  • Bredase prijs voor de winnaars
  • Begeleiding door instructeur(s)

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Filter

10 personen

Type activiteit

Binnenactiviteit

Optie

Decennia Lunch!, Decennia 2,5 gangen Diner!, Decennia 3-gangen Diner!