Lasergamen (binnen)

Spanning, sensatie en schieten maar!

Vanaf:  12,00

Deze laserarena is één van de grootste en meest sensationele van Nederland. In een duistere, verlaten havenloods van Chicago loert het gevaar van alle kanten. Individueel of als team ga je een adembenemende strijd aan. Na vijftien minuten is beslist wie de winnaar van het gezelschap is!

LET OP: deze locatie is niet in hartje Breda, maar aan de rand van het centrum.

Vanaf 5 personen
0,33 uur tot 2,5 uur
Overig
Binnenactiviteit
5 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Het spel:

Een duistere verlaten Amerikaanse havenloods vormt het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland. Met verschillende trappen, wanden en objecten is het een zware klus om je tegenstanders in het oog te houden. Je kunt met maximaal 22 personen op dezelfde tijd aan het spel deelnemen. Ben je met meer dan 22 personen? Geen probleem! De groep zal  dan opgesplitst worden in kleinere groepen. Het spel is te spelen vanaf 8 jaar en de laserstralen zijn ongevaarlijk. De spanning is voor alle leeftijden even groot. Het lasergamen vindt plaats op vaste tijden en wordt 3x per uur gespeeld.

Diner:

Naast deze spannende activiteit biedt de locatie diverse mogelijkheden voor een heerlijk diner!  Hieronder staan de verschillende mogelijkheden genoemd:

Steengrillen:
Iedereen draagt zijn steentje bij aan een gezellige dag! Er wordt gezorgd voor heerlijke, dagverse ingrediënten en het is aan jullie of het lekker gebakken wordt! Het steengrillen is inclusief verschillende vleessoorten, bijbehorende sausjes, salades en groenten, frites en stokbrood met kruidenboter.

Binnen-BBQ:
Dit is mogelijk vanaf 15 personen. Je gaat dan zelf aan de slag om een heerlijk diner te bereiden! De BBQ wordt aangestoken en je bakt eigen vlees. De BBQ bestaat uit verschillende vleessoorten, waaronder varkenshaassaté, kipfilet, spek, barbecueworstjes en hamburgers. Daarnaast is er een salade bar met diverse soorten rauwkost en sauzen, vers gebakken stokbrood met kruidenboter en frites.

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg van een instructeur
  • 15 minuten game-time
  • Onbeperkte shots
  • Keuze uit individueel of teamplay
  • Score kaarten na afloop
  • Steengrillen of BBQ (optioneel)

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 5 personen

Tijd

0,33 uur tot 2,5 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Binnenactiviteit