Karten

Geen bekeuring op de mat maar wel lekker racen!

Vanaf:  20,50

Na binnenkomst krijg je eerst uitleg over de karts, rij- en bochtentechniek en de betekenis van de vlaggen en lichtsignalering. Daarna kun je je reflexen (en onze banden) beproeven op een ruim bemeten asfaltcircuit. De baan bestaat uit een halve kilometer scherpe haarspeldbochten en lekkere lange rechte stukken. Wie de ideale lijn vindt, rijdt de snelste ronde!

LET OP: deze locatie is niet in hartje Breda, maar aan de rand van de stad.

Vanaf 6 personen
0,75 uur tot 3 uur
Overig
Binnenactiviteit
6 personen
  Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Circuit:

Na binnenkomst krijg je eerst uitleg over de karts, rij- en bochtentechniek en de betekenis van de vlaggen en lichtsignalering. Daarna kun je je reflexen (en onze banden) beproeven op een ruim bemeten asfaltcircuit. De baan bestaat uit een halve kilometer scherpe haarspeldbochten, lekkere lange rechte stukken en een fly-over. Wie de ideale lijn vindt, rijdt de snelste ronde!

Je kunt met maximaal 8 personen tegelijkertijd op het circuit racen. Bij kinderen is dit aantal 6 deelnemers. Ben je met meer personen, geen probleem, dan zal de groep opgesplitst worden in kleinere groepen.

Leeftijd en veiligheid:

De minimale leeftijd voor deze activiteit is 8 jaar. Ook dient men 140 cm groot te zijn. Open schoeisel is in verband met de veiligheid niet toegestaan! LET OP: Bij het karten is het dragen van een helmmuts verplicht (deze wordt gedragen onder de helm). Deze worden op locatie verkocht voor  € 2,-.

Diner:

Naast de activiteit biedt deze locatie diverse mogelijkheden voor een heerlijk diner. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden genoemd.

 • Steengrillen
  Iedereen draagt zijn steentje bij aan een gezellige dag. Wij zorgen voor heerlijke, dagverse ingrediënten en dan is het aan jullie of het lekker gebakken wordt! Het steengrillen is inclusief verschillende vleessoorten, bijbehorende sausjes, salades en groenten, frites en stokbrood met kruidenboter.
 •  BBQ (binnen) – vanaf 15 personen
  Je gaat zelf aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. De BBQ wordt aangestoken en je bakt je eigen vlees. De barbecue bestaat uit een keur aan vleessoorten, waaronder varkenshaassaté, kipfilet, spek, BBQ worstjes en hamburgers. Daarnaast is er een salade bar met diverse soorten rauwkost en sauzen, vers gebakken stokbrood met kruidenboter en frites.

Dit programma is inclusief:

 • Ontvangst, uitleg, inschrijving en omkleden – Duur: 30 minuten
 • 10 minuten pure racetijd (karten)
 • Gebruik van overall & helm (haarnetje is verplicht, maar niet in de prijs meegenomen)
 • Race-uitslagen na afloop

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 6 personen

Tijd

0,75 uur tot 3 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Binnenactiviteit