Aanbieding!

Kortingsdeal – Ontmasker de Mol + Motorboot varen

Oorspronkelijke prijs was: € 43,00.Huidige prijs is: € 39,00. p.p.

Ontmasker de Mol is een spel dat afgeleid is van het  televisieprogramma ‘Wie is de Mol’? Het is een actief spel waarin teams opdrachten uit zullen voeren in verschillende rondes om erachter te komen wie de Mol is en zo veel mogelijk geld op te halen. In elk team zit een Mol, willekeurig uitgekozen door de instructeur.

In drie verschillende rondes is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld op te halen, en natuurlijk de mol te ontmaskeren. Jullie worden de stad ingestuurd met vragen en een portofoon, waarna je op zoek gaat naar foto’s. Hou je ogen en oren ten alle tijden open, om de mol te kunnen ontmaskeren!

Vanaf 10 personen
5 uur tot 5,5 uur
Centrum
Buitenactiviteit
10 personen
Categorie:

Het spel:

Ontmasker de Mol is een spel met sabotage en bedrog. Het is een actief spel waarin teams opdrachten uit zullen voeren in verschillende rondes om erachter te komen wie de saboteur is en zo veel mogelijk geld op te halen. In elk team zit een verrader, willekeurig uitgekozen door de instructeur.

In drie verschillende rondes is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld op te halen, en natuurlijk deze persoon te ontmaskeren. Je word de stad ingestuurd met vragen en een portofoon, waarna je op zoek gaat naar foto’s. Natuurlijk wordt ook je inzicht getest met verschillende hersenkrakers. Je ogen en oren moeten ten alle tijden open blijven, om de verrader te kunnen ontmaskeren!

Het finalespel:

Na drie spannende rondes spelen jullie nog het finalespel. Heeft u goed opgelet tijdens het spelen van het spel? Wat heeft u onthouden? Het finalespel is namelijk de gevreesde vragenlijst!

De ontknoping:

Na het finalespel vindt de spannende ontknoping plaats. Wat heeft de mol gedaan om het spel te saboteren? Wie heeft de mol ontmaskerd?  Die verdient natuurlijk een leuke prijs!

Motorboot varen:

Vanaf het Spanjaardsgat naast de nieuwe haven, begint de tocht over de singels van Breda per motorboot. Je ziet Breda vanuit een heel ander oogpunt. De wegen en auto’s zijn nauwelijks te zien en wat overblijft zijn de prachtige gebouwen, monumenten en natuur langs het water. Delen van de tocht waan je je niet meer in de stad maar in een natuurgebied met een enkele visser langs de oever. De route voert onder andere langs de Koninklijke Militaire Academie, de oude watertoren, het Chassé Park en de Seelig kazerne. De motorboten worden aangedreven met een buitenboordmotor en je vaart je eigen boot zelf!

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg van instructeur
  • Gebruik motorboten inclusief benzine
  • ‘Bredaos waoterboekske’ met routekaart en informatie over de bezienswaardigheden onderweg
  • Eventueel gebruik tonnen/zwemvesten
  • 2 consumpties tijdens het spel Ontmasker de mol
  • Gebruik materialen

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

5 uur tot 5,5 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit