Pub Golf

Kan jij een hole-in-one slaan met een biertje in je hand?

 31,50

Wil jij op een leuke en actieve manier langs de kroegen in hartje Breda? Dit is de activiteit voor jou! Je gaat langs 4 van de meest gezellige kroegen van Breda onder het genot van een heerlijk potje golf. In elke kroeg probeer jij de hole te bereiken in zo min mogelijk slagen, degene met de minste slagen aan het eind van het spel wint! En tijdens dit alles genieten jullie van een heerlijk drankje.  

Vanaf 8 personen
Centrum
2,5 uur
Binnenactiviteit

Wil jij op een leuke en actieve manier langs de kroegen in hartje Breda? Dit is de activiteit voor jou! Je gaat langs 4 van de meest gezellige kroegen van Breda onder het genot van een heerlijk potje golf. In elke kroeg probeer jij de hole te bereiken in zo min mogelijk slagen, degene met de minste slagen aan het eind van het spel wint! En tijdens dit alles genieten jullie van een heerlijk drankje. Tijdens deze kroegentocht door het mooie Breda, ga je genieten van uitdagende, spannende en leuke golfspellen. Lukt het jou om deze holes in zo min mogelijk slagen te voltooien?

 

Holes met redcups, matten en hindernissen zorgen voor een uitdagen parcour binnen de kroeg, waardoor je volop kan genieten van een heerlijk potje golf.

 

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een instructeur
  • Vier consumpties op basis van bier, fris of wijn
  • Prijs voor de winnende groep
  • Golfspullen
  • Verschillende holes

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Locatie

Centrum

Tijd

2,5 uur

Type activiteit

Binnenactiviteit