Lawine Cabine

Weet jij je weg te vinden in onze Après Skihut?

 25,00

Speel samen in een team óf tegen elkaar in onze  nieuwe Lawine Cabine! Je wordt samen met je teamgenoten uitgedaagd om zoveel mogelijk van de opdrachten te behalen. Makkelijk zal dit niet zijn want ook jullie zintuigen zullen op de proef worden gesteld! Jullie zullen een skihut betreden met de nodige mankementen. Gelukkig hebben jullie je teamgenoten die jullie er hopelijk moeiteloos doorheen gaan werken om zo samen zo veel mogelijk punten te verzamelen. Wij wensen jullie vast erg veel succes!

Binnenactiviteit
Vanaf 4 personen
Centrum
1,5 uur
Vanaf 4 personen
    Reset Opties

Ergens op de piste stond een gezellige sfeervolle skihut, er werd gezongen, gegeten en gedronken. Je besloot naar binnen te gaan om nog één drankje te drinken, gewoon omdat het kon.

Dat ene drankje, dat werden er meer… en meer… totdat je de állerlaatste in de skihut was. Tijd om te gaan dus! Net nu je van plan was op te staan begint het langzaam wat te trillen en te beven. Glazen begonnen te rinkelen, ramen te klapperen en het aquarium te klotsen. Je hoort de harde geluiden van buiten en kijkt in paniek om je heen.

En toen was het donker.

Langzaam komt er binnen wat er is gebeurt, er is een lawine over de hut gekomen! Je kan niks zien dus besluit je hulp in te schakelen. Met de toch gezellige Après Ski muziek nog op de achtergrond bel je je teamgenoten op in de hoop dat zij jou door het donker weten te begeleiden.

In de hut worden jullie uitgedaagd jullie zintuigen maximaal te gebruiken. Jullie zullen worden uitgerust met toepasselijke gadgets en accessoires. Jullie krijgen verschillende leuke en bijzondere opdrachten waarmee jullie veel punten kunnen verdienen! De opdrachten zullen variëren van het oplossen van raadsels en puzzels tot het beantwoorden van vragen en zelfs een aantal scheikundige proeven. Het zal een grappige, gezellige en chaotische situatie worden.

Durf jij het aan jezelf over te geven aan je teamgenoten om zo samen op de top van de ranglijst te geraken? Deze challengeroom is geschikt van 4 tot 8 personen per tijdsronde.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding en uitleg van de instructeur
  • 1 consumptie op basis van bier, wijn of fris

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Type activiteit

Binnenactiviteit

Min. group

Vanaf 4 personen

Locatie

Centrum

Tijd

1,5 uur

Opties

Lawine Cabine incl. 1 consumptie