Longboarden

Op pad met je board!

 200,00

Ben jij een fanatieke longboarder of heb je nog helemaal geen ervaring? Geen probleem, de enthousiaste en sportieve instructeurs nemen jou mee op pad met je board. Voor elk niveau zijn er uitdagingen te bedenken!

Na een korte uitleg kun je je helm opzetten en kun je gaan boarden. Wedden dat jij een nieuwe hobby hebt na afloop van dit kinderfeestje?

Wil je met meer dan 12 personen gaan longboarden? Dat kan! Elke extra deelnemer kost € 15,- Geef dit aan bij je boeking dan maken wij dit voor je in orde!

Vanaf 6 personen
2 uur
Centrum
Buiten/Binnen
Categorie:

Locatie:

Op locatie worden jullie welkom geheten door onze instructeur(s).  Deze activiteit speel je op dé luchtplaats van de koepelgevangenis in het centrum van Breda. Hoe vet is dat?

Wil je met meer dan 12 personen gaan longboarden? Geef dit aan bij je boeking dan maken wij dit voor je in orde! Elke extra deelnemer kost € 15,- 

Longboarden:

Wil jij eens iets anders doen met je kinderfeestje? Een sportieve activiteit voor iedereen mét maar ook voor iedereen zonder enige ervaring op een longboard? Dan kun je via ons gaan longboarden bij Ride Along Activities op het terrein van de Koepelgevangenis van Breda! Super fanatiek, of iets minder? Geen probleem, de mannen van Ride Along nemen je mee op pad en helpen je waar nodig.

Dit programma is inclusief:

– Gebruik materialen
– Begeleiding instructeur

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 6 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buiten/Binnen