Paintball

Actief, sportief en vol adrenaline de natuur in!

Vanaf:  32,00

De locatie van het paintball terrein is een bos van 3 hectare dat net buiten Breda ligt (ongeveer 15 minuten rijden met de auto). Het terrein is voorzien van een groot aantal schuilplaatsen. Bomen, heuvels, gecamoufleerde obstakels en sluippaadjes dragen ertoe bij dat de spanning stijgt!

LET OP: Deze locatie is niet in hartje Breda, maar op een externe locatie.

Vanaf 8 personen
3 uur
Overig
Buitenactiviteit
8 personen
    Reset Opties

Het spel:

Spelend in een overall en uitgerust met gezichtsbescherming en verfgeweer probeer je de tegenstanders tijdens de verschillende opdrachten te raken met verfballetjes. Maar pas op… anderen liggen op de loer om ook jou uit te schakelen! De spanning is te snijden wanneer je het vijandelijk vlaggenfort nadert. Als je de vlag bemachtigd hebt, breng je deze terug naar je eigen fort. Lukt dit alles zonder geraakt te worden door vijandelijk vuur? Dan heeft jouw team het spel gewonnen!

De minimale leeftijd voor deze activiteit is 18 jaar. We adviseren om sportieve kleding en stevige  schoenen aan te trekken, die uiteraard vies mogen worden. Het is natuurlijk het leukst om veel deelnemers te hebben die je kunt raken tijdens het spel. Voor groepen tussen de 8-25 personen worden groepen samengevoegd. We zorgen natuurlijk wel dat de groepen gesplitst worden, zodat je wel je eigen vrienden kunt beschieten.

Vrijgezel: Shoot the rabbit! 

Het is misschien een beetje flauw, maar het hoort erbij: wie besluit te trouwen moet de consequenties onder ogen durven zien. Speciaal voor vrijgezellendagen hebben we een spel ontwikkeld waarin de vrijgezel letterlijk en figuurlijk het haasje is. Om het daarna weer een beetje goed te maken mag de vrijgezel de andere spelletjes gewoon meedoen en krijgt hij of zij aan het eind van de dag een fles champagne en een leuk aandenken!

Tijden:

Wij verzorgen paintball in dagdelen van 3 uur, zodat je er zeker van kunt zijn dat je iedereen een keer hebt kunnen raken! Spelen kan bij ons het hele jaar door op elke dag van de week van: 09:00 – 12:00 uur, 12:00 – 15:00 uur of van 15:00 – 18:00 uur. Van april tot en met september kun je bij ons ook ‘s avonds paintballen van 18:00 – 21:00 uur.

BBQ op locatie:

Aansluitend kan er ook een BBQ ter plekke voor jullie geregeld worden! De kosten hiervoor zijn € 21,00 per persoon. Er zullen dan 4 stukjes vlees voor jullie worden bereid en de nodige andere supplementen om de BBQ compleet te maken.
De consumpties bij de BBQ zijn € 2,00  en kunnen ter plekke betaald worden.

Dit programma is inclusief:

  • Overall
  • Paintball masker
  • Semi-automatisch paintball geweer inclusief 100 verfballetjes
  • Optioneel extra paintballs á 100 stuks: € 10,-
  • Optioneel extra paintballs á 500 stuks: € 40,-

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buitenactiviteit