Winterwandeling in Breda | BeleefBreda

Knapzakkenroute + Pop-up store INBreda

Categorie:Blog

Het is zo’n cliché, maar de tijd vliegt écht! Het is november, de zon schijnt en het is heerlijk buiten! Natuurlijk hadden de terrassen nu vol moeten zitten, maar zo is het helaas niet en we moeten er mee dealen. Ondanks dat het jammer is zullen we met zijn allen positief blijven en uitkijken naar een nieuw jaar waarin we gewoon dubbel gaan genieten.

Dat het stil is in de stad wil niet zeggen dat er niets gebeurt. Je kunt nog steeds genieten van een heerlijke vaartocht door de singels van Breda. Zonnetje op je neus, een warm dekentje over je benen, een thermoskan met koffie, warme chocolademelk óf mijn persoonlijke favoriet Glühwein mee en genieten van de prachtige kleuren die Breda nu rijk is.

Knapzakkenroute
Op pad gaan en nieuwe stukjes van een stad ontdekken blijft iets geweldigs en daarom zijn wij achter de schermen druk bezig met nieuwe activiteiten die je al vanaf 2 personen kunt boeken! Een tipje van de sluier; op pad door de stad al wandelend of fietsend, genietend van de leukste bekende en onbekende plekjes van Breda. En het mooie is, we sturen je niet met lege handen weg… je krijgt van ons een rugtas mee mét een hele leuke inhoud. Wat dat is? Dat houden we nog even geheim totdat alle puntjes op de i staan, maar dat het leuk is, dat is een feit! Houd onze social media en website goed in de gaten want zodra het mogelijk is zetten we deze nieuwe activiteit online en kun jij samen met je liefde, beste vriend(in) of gezin genieten van een lekker dagje uit in de stad. Geheel coronaproof natuurlijk!

Pop-up store
Naast het blijven bedenken en ontwikkelen van nieuwe activiteiten kunnen wij ook vol trots melden dat wij een samenwerking aan zijn gegaan met de mannen van INBreda en zullen wij vanaf deze maand de meeste toffe Breda items, souvenirs en goodies bij ons op locatie gaan verkopen! Denk aan mooie sweaters, speciale streekproducten, prachtige kalenders en nog veel meer! De pop-up store zal geopend zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur! Wanneer de winkel open is in het weekend zal tijdig gemeld worden. Dus ben je nog op zoek naar leuke schoen of kerstcadeautjes, loop gezellig bij ons binnen: ’t Sas 8.

Quizzen
Vergeet je niet dat het nog steeds mogelijk is om één van onze leuke quarantaine quizzen te volgen? Thuis, online, gezellig én veilig! Een avondje plezier en gezelligheid met je vrienden, je familie of je collega’s die je stiekem toch wel een beetje mist door al dat thuiswerken. Check wat we aanbieden en vraag een vrijblijvende offerte aan. We denken graag met je mee zodat we er met elkaar een relaxte én hilarische avond van kunnen maken! Check het aanbod hier: https://beleefbreda.nl/quarantaine-quizzen

Maak er een fijne maand van, geniet van het mooie weer en blijf de lokale ondernemers steunen waar het kan. Iedereen heeft elkaar nodig in deze tijd dus laten we voor elkaar blijven zorgen. Stay safe en hopelijk zien we je snel online wanneer je fanatiek meespeelt met The mega music quiz, Jongens tegen de meisjes of Ik hou van Holland!

Fijne groeten,
Laura van Beleef Breda