December

December, de ultieme feestmaand!

Categorie:Blog

DECEMBER 2019

De laatste maand van het jaar. De laatste maand van 2019, de laatste maand om je goede doelen op te stellen voor 2020, om een nieuwe bucketlist te bedenken en eens terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat waren jouw hoogtepunten van afgelopen jaar?

Wat we wel weer een hoogtepunt van BeleefBreda kunnen noemen is dat wij dit jaar weer 34.370 bezoekers blij hebben kunnen maken!

Zoals in de vorige blog al beschreven is deze periode voor ons dé periode om terug te kijken op het afgelopen jaar en om te kijken waar we kunnen verbeteren en uitbreiden waar nodig. Zo zijn we bezig met nieuwe activiteiten en ik mag vast verklappen dat we een muzikaal jaar krijgen in 2020! Hou de blogs en onze social media goed in de gaten voor deze nieuwe activiteiten!

Om terug te kijken op afgelopen jaar is het misschien leuk om te weten dat wij in juni een recordaantal bezoekers hebben gehad, namelijk 5839 personen! Dat zijn bijna net zoveel inwoners als het plaatsje Millingen aan de Rijn in Gelderland met 5875 inwoners! (wie kent het niet…)

Qua waardering vanuit ons enquête systeem zijn wij gestegen van een 8,4 naar een 8,6! Het 2-tiende punt maakt het verschil om af te ronden naar een 9 en daar zijn wij heel trots op!

Een bizar getal, maar onze bootjes en kano’s hebben totaal zo’n 7.643 km afgelegd deze zomer. Dat is van Breda naar Beijing… Niet bepaald naast de deur!

Al met al kunnen wij weer met veel plezier en gepaste trots terug kijken op een mooi jaar. Met enkele nieuwe plannen en verbeteringen in het vooruitzicht hebben wij ook al weer heel veel zin in 2020!

Maar voordat we 2020 in gaan hebben we nog een paar mooie weken in het verschiet met nog een hoop bedrijfsuitjes zoals de Bredase moordzaak, Ranking your stars en Ontmasker de mol. Veel bedrijven sluiten hun jaar af met een leuke activiteit bij ons om het teamverband nog eens te versterken of om de onderlinge strijd nog eens op te gooien. Juist lekker ontspannen of een competitief spelletje spelen? Verenigingen, bedrijven en verschillende sport-teams weten ons ook dit seizoen weer te bereiken. Voorlopig hebben wij nog genoeg te doen deze maand en van stilzitten komt dan ook weinig terecht. Op dit moment zijn we druk bezig met ons pand ‘Christmas Ready’ te maken, en dat terwijl de pepernoten nog het bureau overvliegen… Een chaos, ook dat is bij ons heel normaal. ‘Just a normal day at the office’ roepen we standaard als er weer iemand wordt vastgezet in het schavot, zich rot schrikt van één of ander herrie makend attribuut of wanneer onze kantoorhond Jameson weer zijn dolle uurtje heeft.

Wij houden niet zo van rust en stilte, dat is wel duidelijk. Dus ook in de iets stillere wintermaanden blijven wij lekker bezig. Zoek je nog een leuk uitje om het jaar mee af te sluiten voor jou en je vrienden? Je volleybalteam of daag jij je baas uit tijdens Minute to win it? Heb je gewoon zin in kerstkransjes of kom je graag onze kerstboom bewonderen? Wij zijn er van maandag t/m zondag om jou te verwelkomen! Mochten we je dit jaar niet meer zien, dan willen we je alvast via deze weg heel hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar, je fantastische feestdagen wensen en we hopen je in 2020 weer te mogen verwelkomen!

PS. Wij doen ook niet aan een januaridip! Zin om er even lekker tussenuit deze maand? Onze top 5 van januari 2019 was als volgt;

  1. The hunting game
  2. Stepkroegentocht
  3. Ik hou van Holland
  4. Breda de gekste
  5. Ontmasker de mol

Benieuwd wat de top 5 van 2020 wordt? Dat lees je in onze volgende blog!

Laura