Binnenactiviteiten in Breda met slecht weer | BeleefBreda

De leukste binnenactiviteiten in Breda met slecht weer

Categorie:Blog

Op dagen dat de regen of sneeuw met bakken uit de hemel komt, denk je niet meteen aan lekker buiten wandelen of een terrasje pakken. Maar wil je er met slecht weer toch even uit in Breda, dan is dat geen enkel probleem! Bij BeleefBreda hebben we gezellige en uitdagende binnenactiviteiten waarbij je heerlijk droog blijft.

Overdekte uitjes in Breda

Een stad op een leuke manier ontdekken kan in alle jaargetijden. Breda is altijd gezellig, ook met minder goed weer. Bij BeleefBreda laten we je Breda op een bijzondere manier beleven. Duik in een oude kelder voor unieke escape experience, kom alvast in winterse sferen in de Lawine Cabine of speel een spel tijdens een dinnergame in Breda.

Tijd voor quizzen!

Een ideaal uitje met slecht weer is een van onze uitdagende quizzen. Daag jezelf en je gezelschap uit onder het genot van een lekker drankje en wie weet kom jij wel als winnaar uit de bus!
Wat weet je nog van de hits & rages van jouw favoriete tijdperk? Jouw muziekkennis testen we met geluidsfragmenten in onze befaamde Back to the….quiz.
Zijn jullie echte sportkenners? Dan is de Kampioenenquiz dé quiz voor jullie. Heb jij de meeste kennis van sport en ga je er vandoor met de beker?
Daag je vrienden uit in de spannende Waarom Weet je dit Quiz of De Mega Music Quiz en zie wie de meeste kennis in huis heeft.
Zijn jullie als familie fan van het oer-Hollandse Ik hou van Holland? Speel dan nu samen de Ik Hou van Holland quiz, waarin je lachend en strijdend je familieleden kunt verslaan.

Escape challenge het Spanjaardsgat

Onze Challengeroom: Het Spanjaardsgat is een interactieve beleving met de geschiedenis van Breda als speelveld. Kruip in de huid van een echte Spanjaard terwijl je gevangen zit in een kille donkere kelder. Je wordt elke seconde in de gaten gehouden door een cipier, die niet bang is om de gevangenen streng aan te pakken. Ontsnap jij uit de kelders van Breda zonder dat de cipier het in de gaten heeft? Ben je een fan van escaperooms? Bekijk dan onze escaperooms pagina met al onze toffe uitdagingen.

Workshops in Breda

Laat je innerlijke creativiteit stromen met een van onze workshops. Het gaat allemaal om fun, creativiteit, en nieuwe dingen leren. Of je nu een groentje bent of al wat ervaring hebt, we hebben workshops voor iedereen. Je kunt kiezen uit verschillende creatieve workshops in Breda voor groepen vanaf 4 personen. Of bespeel een instrument tijdens een muzikale workshop.

Be sportive!

Geef Max Verstappen het nakijken want als eerste finishen met karten kan ook gewoon in Breda. En wat dacht je van sumoworstelen in een echt sumopak? Duw je tegenstander zo snel mogelijk van de mat, maar probeer wel te blijven staan!  Of ga voor een middag actief lasergamen of bijlwerpen. Of je nu een doorgewinterde sportfanaat bent of gewoon op zoek bent naar wat actieve ontspanning, Bij BeleefBreda hebben we voor ieder wat wils.

Bredase dinnergames

Wat is er lekkerder dan uit eten zijn in een gezellig restaurant als het buiten guur is? Met onze dinnergames zit je lekker warm en speel je tegelijkertijd een uitdagend dinerspel. Kun jij de boel goed saboteren? Dan is ‘De Saboteurs’ de dinner game voor jou! Tussen een heerlijk 3 gangen menu door voltooi je opdrachten om punten te scoren en deze game te winnen. Er zitten alleen enkele saboteurs in jullie groep die het spel ook willen winnen en zullen op slinkse wijze proberen jullie te misleiden. In Hotel de Botel blijven moorden niet onopgelost… Of toch wel? Tijdens dit diner wordt Hendrik dood gevonden op het toilet… hij is vermoord…. Maar door wie…? Tijdens het dineren komt de rechercheur met allerlei spannende bewijzen waardoor je je medespelers kan verdenken en in de huid van je eigen rol kruipt. Wie is volgens jou de moordenaar of ben jij de moordenaar?..

Cocktails maken en heerlijk eten

Proost op plezier en shaken in stijl! In Breda draait het niet alleen om bier en gezelligheid, maar ook om het shaken van de beste cocktails. Met Shake and Dine Deluxe vliegen de flessen door de lucht, maken de bartenders heerlijke cocktails en leer jij zelf ook de kneepjes van het vak. Word een echte pro in cocktailshaken! Sluit deze gezellige avond af met een heerlijk diner.

Ook met regen Breda ontdekken

Regen, wind, sneeuw of zon…geen reden om thuis te blijven! Breda heeft een bruisend cultureel aanbod en een warme gastvrijheid die je ook binnenshuis kunt ervaren. Met ons uitgebreide aanbod van binnenactiviteiten in Breda zit je altijd lekker warm en droog. Kom en beleef uniek Breda met slecht weer! Neem contact met ons op via het contactformulier, per mail of telefoon.