Drumworkshop

Laat het beest in jezelf los en ram op die trommels!

Vanaf:  34,50

Er is geen ander instrument dan de trommel waarbij de energie die men erin stopt zo direct naar buiten wordt geprojecteerd. Daarom kan ook iedereen trommelen. Het enige wat je nodig hebt is een trommel en twee stokjes.

Bang dat trommelen veel te moeilijk is en je al snel niet meer weet wat rechts en links is? Iedereen kan trommelen en ter plekke past de workshopleider de workshop aan afhankelijk van het niveau van de groep.

Vanaf 10 personen
Binnenactiviteit
2 uur
Overig
10 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorie:

Workshop:

Onze ervaren slagwerkdocenten nemen je mee naar de wereld van opzwepende beats en swingende grooves. Maar drummen is topsport…daarom begint de workshop met een gedegen opwarmsessie. Vervolgens wordt een heuse slagwerkcompositie ingestudeerd met een intro, verschillende thema’s, unisono breaks, solo’s en een daverend slot. Al snel laat je als een goed geoliede machine de beukende ritmes door de ruimte rollen, waarbij de kracht van saamhorigheid overal in doorklinkt.

Niet alleen de groep staat centraal, tijdens de solo’s krijgen individuele deelnemers de kans om hun stempel te drukken op de compositie. Laat je dus uitdagen en daag je groepsgenoten uit. Uiteindelijk stapt iedereen na een daverende slotroffel voldaan en uitgelaten achter de trommel vandaan. Drummen verbroedert, inspireert, motiveert en activeert!

Dit programma is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik materialen
  • 1 consumptie

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Type activiteit

Binnenactiviteit

Tijd

2 uur

Locatie

Overig