Winteractiviteiten in Breda | Beleef Breda

Winteractiviteiten in Breda

Categorie:Blog

Ook tijdens de koude wintermaanden zijn nog steeds bijna al onze activiteiten mogelijk om te spelen! Natuurlijk wel met de handschoenen aan en wintermuts op!

We hebben een mooie selectie voor jullie gemaakt van leuke winterspellen, zoals: Challenge Room | Escape Rooms | Quizzen | Karaoke en meer!

Ga bijvoorbeeld de strijd aan tegen elkaar met tijdens de altijd grappige pubquiz: ‘Waarom weet je dit?’ of wanneer je graag met een kleiner groepje bent de uitdagende Challangeroom: Het Spanjaardsgat exclusief bij ons te boeken.

Dinergames

Wij hebben diverse leuke dineruitjes voor kleine en grote groepen. Wij zorgen voor een avondvullend programma en lekker eten. Zo kun jij met je vrienden, familie of collega’s lekker genieten.

Kies voor het dinerspel De Saboteurs wanneer je een intens en interactief programma wilt. Voor een spraakmakend dinershow kun je bijvoorbeeld de Dinnershow kiezen waar elk weekend verschillende shows georganiseerd worden.

Iets leuks doen met vrienden of familie rondom de Feestdagen? Of 2023 goed beginnen?

Rondom de Feestdagen is er genoeg tijd om met vrienden en / of familie iets leuks te gaan doen. Bij ons is de keuze reuze! Met meerdere Escape Rooms zoals Escape your Car! En Escapegame: Adventure Travels of kies één van de vele interessante quizzen en laat zien wie er het meeste weet.

Ben je meer benieuwd naar het culinaire en culturele Breda? Stap op de step en maak er een Stepkroegentocht van en ontdek het prachtige centrum van Breda. Voor de culinaire liefhebber zijn er uiteraard genoeg restaurants in en rondom het centrum te vinden voor een lekker lunch of diner.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die vanaf maart 2023 in onze gave stad Breda willen werken.

Lijkt het jou leuk om met ons de leukste uitjes en activiteiten in Breda te organiseren? Solliciteer dan direct!