Suppen in Breda | BeleefBreda

In augustus gaan we suppen!

Categorie:Blog

Blog augustus
Eind augustus, nog steeds zitten we middenin de situatie Corona – Covid 19 – hét virus. Wel weten we inmiddels wat beter met de situatie om te gaan. De standaard regels zitten er bij de meeste mensen wel in. We schudden nog steeds geen handen, onze ellenbogen worden vol geniest en we ontsmetten grondig. Dat is dan weer het voordeel, ik denk dat we met z’n allen nog nooit zo goed hebben stil gestaan bij onze (persoonlijke) hygiëne en dat in het openbare leven. Wat mij betreft mogen deze regels wel blijven, durf ik ook weer eens een garage deur op een normale manier te openen of het liftknopje weer in te drukken. Zo zie je maar weer; ‘Ieder nadeel heeft z’n voordeel’

Nieuw: Suppen
We zien ook dat enkele activiteiten weer gaan draaien.  Natuurlijk is het nog niet zoals het was, maar de bootjes en kano’s draaien bij ons overuren. Deze zijn zo vaak geboekt de afgelopen tijd dat we hebben gezocht naar versterking: SUPS! Deze zijn vanaf nu ook bij ons te huur waardoor je het water van Breda op nog een hele andere manier kunt ontdekken. Niet alleen lekker actief, vooral ook heel erg leuk! Suppen staat voor ‘Stand Up Paddling’ en is een dynamische activiteit waarbij je op een supboard staat en je voortbeweegt met een peddel. Met een beetje focus, een goede balans en veel sportiviteit is deze sport gemakkelijk te doen. Juist voor de beginnende watersporter is suppen een goede sport om mee te starten. Ben je al meer ervaren met SUPPEN, dan kun je ook een langere route bij ons boeken. Bekijk onze mogelijkheden en boek jouw supervaring.

Het water op
Dat de bootjes zo vaak geboekt worden is natuurlijk niet zo gek, lekker in de buitenlucht, genieten van het weer en dat met genoeg ruimte op de boot. Ondanks dat we met z’n allen de goede kant op gaan houden wij ons nog wel aan alle regels en verplichtingen. Zo mogen er op dit moment nog ‘maar’ 6 volwassenen van twee verschillende huishoudens toegelaten worden op een boot. Kom je met je gezin? Of komen opa en oma met hun kleinkinderen? Dan is dit geen enkel probleem. We begrijpen dat het niet altijd even leuk is, en soms ook wat verwarrend, maar we proberen jullie zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat er wél en niet mogelijk is. Twijfel je? Of hebben wij je niet genoeg uitleg gegeven? Vraag dan naar alle mogelijkheden, we proberen het je zo goed mogelijk uit te leggen!

Activiteiten en maatregelen
Heb je een andere activiteit geboekt? Geen zorgen! Al onze eigen activiteiten kunnen wij veilig geven. Is het een activiteit van een partner, dan vragen we eerst na wat de huidige situatie daar is en aan welke maatregelen zij zich houden. Zo krijg je bij onze partner Locomotion bijvoorbeeld een grotere sloep mee voor dezelfde prijs om zo de afstand nog beter te kunnen waarborgen. Een quiz geboekt? Ook dan zorgen we voor een ruime locatie met voldoende ventilatie. Natuurlijk houden wij en onze instructeurs ons zo veel mogelijk aan de 1.5 meter maatregel en vragen we jou dat ook te doen. Zolang we samen maar logisch blijven nadenken kunnen we alles weer gaan oppakken!

Citygames
We bieden een hoop gave citygames aan waarbij je deels ook buiten actief bezig bent. Hierdoor is de afstand nog makkelijker te bewaren en ben je lekker in de frisse buitenlucht. Een stepkroegentocht? Geen probleem! Maar ook hier houden we voldoende afstand en kan het zo zijn dat je in de kroeg een aangewezen zitplaats krijgt. Saai? Nee hoor, wij zorgen er gewoon voor dat de sfeer er goed in zit en blijft. Of je nu zit of staat!

Dankzij jullie medewerking kunnen wij ons hoofd boven water houden in deze onzekere tijden en kunnen wij blijven doen wat we het liefste doen; jullie een onvergetelijke dag bezorgen! Of dat nu nog in dit jaar is, of dat we jullie in 2021 weer bij ons terug zien, wij zijn weer klaar om te knallen! Laten we allemaal ons gezond verstand blijven gebruiken, onze ellenbogen vol blijven niesen en ontsmetten tot we een ons wegen, samen komen we er wel!

Laura