Step Culinair - eten | Beleef Breda

Unieke dinnergames in Breda: verrassend uit eten

Categorie:Blog

Een bijzondere culinaire ervaring in het prachtige Breda. Dat is een dinnergame. BeleefBreda biedt verschillende dinnergames voor zowel kleine als grote groepen. Tijdens een dinerspel geniet je van een heerlijk 3-gangen diner. Tussen de gangen door barst de strijd van het spel los! Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij zorgen voor een avondvullend programma waarbij heerlijk eten en gezelligheid centraal staan.

Een avond vol plezier: dinnergames voor vrienden, familie of collega’s

Onze dinerspellen combineren entertainment en lekker eten op een unieke manier. Of je nu met vrienden en vriendinnen op stap bent, met collega’s de teambuilding wilt versterken of een familiebijeenkomst organiseert. Onze dinnergames zijn perfect om de avond met plezier door te brengen. Als je van raadsels, mysteries of uitdagende opdrachten houdt, zijn dinnergames de perfecte avond uit. De dinerspellen zijn ontworpen om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Dinerspellen in thema

Elk gezelschap is uniek en iedereen vindt iets anders leuk. Daarom hebben we een ruime keuze aan dinerspellen in ons aanbod. Test je kennis met De Slimste Mens of neem een reis door de tijd met ons Decennia Diner. Als zingen jouw passie is, combineer dan muziek en eten in onze Karaoke diner! Onze dinerspellen zijn ontworpen voor groepen vanaf 8 personen en beginnen al vanaf € 48,50. Welk spel je ook kiest, we beloven je een geweldige tijd en heerlijk eten.

Met je beste vrienden een dinnergame spelen

Wanneer je met je beste vrienden afspreekt, is een beetje uitdaging altijd welkom. Ben jij bereid om te bewijzen dat je de slimste bent in de groep? Daag je vrienden uit in de spannende Waarom Weet je dit Quiz en zie wie de meeste kennis in huis heeft. En als muziek in jouw ziel zit, schitter dan in de Mega Music Quiz en laat zien wie de echte muziekexpert is. Bij BeleefBreda bieden we de ideale dinerspellen om je vriendschap te vieren en je een avond vol plezier te laten beleven.

Dinnergame met je collega’s

Als je op zoek bent naar dinerspellen voor collega’s, kunnen we aangepaste evenementen organiseren die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw team. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsevenement onvergetelijk wordt. Een erg leuk dinerspel voor collega’s is Ranking you Stars. Vooraf vullen jullie online vragen in. De antwoorden hiervan maken we tijdens het diner bekend. We passen de presentatie aan op jullie ingevulde antwoorden waardoor deze activiteit een persoonlijk tintje krijgt. Een presentator zal jullie begeleiden tijdens deze presentatie en jullie het hemd van het lijf vragen!

Een diner spel met je complete familie

Zijn jullie als familie fan van het oer-Hollandse Ik hou van Holland? Speel dan nu samen het Ik Hou van Holland spel, waarin je lachend en strijdend je familieleden kunt verslaan. Tijdens het spel kan er van alles gebeuren door middel van de verschillende rondes, waardoor het spannend blijft tot aan de finale! De spelrondes zullen onder andere de volgende spellen bevatten: raad het lied (of niet), namen raden, inschattingsvragen, spelling en niet te vergeten het verjaardagsspel! Tussen deze rondes door genieten jullie van een heerlijke maaltijd, zodat iedereen voldaan in de finale aankomt!

Dinerspel tot 20 personen

Bijna al onze dinnergames zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Voor twee dinnergames is er een maximaal aantal deelnemers van 20 personen; Hotel de Botel en de Saboteurs. Klinken sabotage, moord en verdwijningen je intrigerend in de oren? Speel dan de rol van detective in ons Moordspel: Hotel de Botel of ontdek wie de je dwarsliggen en misleiden in De Saboteur.

Dinerspellen: een culinaire belevenis in Breda

Breda staat bekend om zijn gastvrije en bourgondische sfeer, en dat zie je zeker terug in onze dineruitjes. De dinnergames vinden plaats in een van onze sfeervolle restaurants in het centrum van Breda. Geniet van de heerlijke gerechten en de gezelligheid die deze bruisende stad te bieden heeft. Met BeleefBreda beleef je de ultieme culinaire ervaring in het hart van Noord-Brabant.

Dinnershow Breda

Geen behoefte om actief een spel te spelen tijdens je diner, maar wil je wel een diner combineren met entertainment? Ga dan voor een spetterende Dinnershow. De dinnershow vindt plaats in een unieke locatie in het centrum van Breda. Elk weekend worden er verschillende spraakmakende dinershows georganiseerd die zorgen voor een entertainment programma van vier uur!

Met BeleefBreda wordt dineren een avontuur, en avontuur leidt tot een herinnering die je nog lang zult koesteren. Kom en beleef Breda met ons! Neem contact met ons op via het contactformulier, per mail of telefoon.