Waterfietsen Waterbike Watertandem Breda | BeleefBreda

Vier de liefde met een (dubbel) date!

Categorie:Blog

Denk je aan romantiek, dan denk je aan Breda! Bourgondische straatjes met sfeervolle barretjes, gezellige restaurants en winkels met een divers en creatief aanbod. Breda is de ideale stad om met je date te verkennen. Maar ook voor een dubbel date zijn er leuke activiteiten. We nemen je in dit liefdevolle blog mee op onze love experience in Breda en geven je de beste date ideeën voor Breda!

De start van een nieuwe liefde?…..

Daten in Breda is zo leuk en spannend! Breda is dé stad waar je je nooit zorgen hoeft te maken of er wel iets te doen of te zien is. Romantisch Breda heeft namelijk heel veel te bieden!

De leukste date ideeën voor Breda

De ideale date begint natuurlijk met een kleine wandeling in ons groene Valkenbergpark. Je geniet er van mooie wandelpaden en er scharrelen heel wat kippetjes rond 😉 Het park heeft een relaxte sfeer, iedereen is welkom en je geniet er van een mooi uitzicht op de KMA, grote groene bomen en een prachtige fontein. Een wandeling door het Valkenberg park biedt je de tijd om elkaar op een relaxte manier te leren kennen.

Het mooiste plekje van Breda

Het mooiste plekje van Breda is toch wel het verborgen hofje van de Begijnen. Vanuit het Valkenbergpark loop je zo naar het Begijnhof. Laat je betoveren door de rijke historie van deze bijzondere plek in Breda. Dit hofje is al meer dan 750 jaar oud! De mooie kruidentuin met Gentiaan en Engelwortel is een geweldige setting voor diepgaande gesprekken en verliefde selfies met z’n tweeën of meer. Vanuit het begijnhof steek je makkelijk over naar de Willlem Merkx tuin. Ook al zo’n mooie parel. Een verborgen groene oase midden in het centrum!

Tijd voor een beetje actie?

Je kunt natuurlijk helemaal zelf Breda ontdekken, maar met een klein beetje hulp wordt je dag nóg specialer en ontdek je echt álle verborgen plekken van Breda! Bij BeleefBreda hebben we namelijk iets heel leuks: De knapzakkenroute! Je leert in deze 2 uur durende speurtocht Breda samen goed kennen. Je krijgt een goedgevulde tas met lekkernijen, vouchers voor een vers broodje en een warme drank, Bredase goodies én een leuke verrassing bij terugkomst!

Wordt het echt heet? Koel dan lekker af op het water!

Na zo’n intense speurtocht is het tijd om af te koelen en dat kan nergens beter dan op de Bredase singel. Sportief op een sup, relaxed in een motorboot of actief in een kano. Je ziet op het water veel hoogtepunten die in Breda bekend zijn. Je komt langs het stadspark, het kasteel van Breda, de oude koepelgevangenis en overal waar je komt zie je de Grote Kerk boven alles uitsteken.

Plan jouw romantische uitje in Breda

Hebben we je al overtuigd hoe romantisch Breda is? Of je nu op date of dubbel date gaat in Breda, wij weten wel wat voor spetterende ervaringen je in onze stad kunt hebben. Nu jij nog! Trek de stoute schoenen en vraag je liefde op date in Breda. Wedden dat het vlammen wordt? En zo niet, dan heb je in ieder geval wel 1 nieuwe liefde….Breda!