En ineens is het alweer juni!

Categorie:Blog

Blog Juni

En zo is het ineens juni en zijn we drie maanden verder sinds onze laatste blog. En wat is er een hoop gebeurt in deze afgelopen maanden… waar te beginnen?

In maart schreef ik dat het Corona virus wel erg dichtbij kwam en nu is het juni en weten we niet beter. We lezen en we schrijven op dit moment Corona. Geen boek, geen tv, geen tijdschrift of krant die er niet over gaat. Nu ik erop terug kijk lijkt het of de maanden voorbij zijn gevlogen, maar ergens heeft het ook wel heel lang geduurd…

We mogen weer!
Van de gezelligheid op kantoor met je collega’s, naar alleen thuis werken. De drukke zaterdagen in onze pand naar een volledige stilte. De heerlijke zonnige dagen op het water? Geen bootje is weg gevaren. We tellen helaas een hoop annuleringen in ons systeem maar gelukkig merken we dat ook de aanvragen weer binnen beginnen te komen. Iedereen wilt weer genieten van de stad, het water, het bruisende leven en de gezelligheid!

Het is voor ons lastig om te kunnen doen wat wij het liefste doen omdat er zo veel voorwaarden en regels zijn waar we momenteel aan moeten voldoen. Maar gelukkig, met wat creativiteit en positieve inzet kunnen we zeggen dat bijna al onze 111 activiteiten weer geboekt kunnen worden!

Zo hebben we inmiddels groen licht om weer met meerdere personen te mogen varen en ook kunnen we onze steps, tandems en citygames weer aanbieden. Uiteraard houden we met alle maatregelen rekening en zorgen we dat alles verloopt zoals dat zou moeten. Speel je liever een quiz? Geen probleem! Ook hiervoor hebben we een ruimte gemaakt zodat al onze quizzen weer gegeven kunnen worden. Natuurlijk met de nodige humor en heel veel plezier!

Online meedoen?
Woon je aan de andere kant van het land en wil je toch een leuke activiteit van ons beleven? Speciaal daarvoor hebben wij de ‘Quarantaine Quizzen’ in het leven geroepen. Dezelfde quiz, maar dan net even anders én veilig online te spelen met al je vrienden en familie!

Gelukkig merken we dat Breda weer een beetje gaat bloeien. Inmiddels kun je weer een terrasje pakken, uit eten bij je favoriete restaurant of naar de film. Ik ben trots op de positiviteit én samenwerking van Breda en alle ondernemers. Je merkt dat iedereen super creatief wordt en op alle mogelijke manieren probeert om het oude leven weer op te pakken. Natuurlijk zijn er nog wat hindernissen die genomen moeten worden, maar het gaat de goede kant op. Breda komt weer tot leven!

Chaos
Nog even en de bekende chaos is weer terug waar wij zo van houden! Misschien moeten we nu nog even genieten van de rust waar het kan… Sowieso hebben we niet stil gezeten in de tussentijd en hebben we alles ge-updatet waar dat nodig was, hebben we nieuwe spellen ontwikkeld (stay tuned!) zijn onze bootjes opgeknapt en zijn wij klaar voor een prachtig seizoen!

Wil jij er even tussenuit maar weet je niet zo goed wat nu wel en niet kan en mag? Neem dan vooral contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een passende activiteit. Wij zijn er weer voor jullie, hopelijk kunnen wij deze zomer en dit najaar ook op jullie komst rekenen!

Laura