Lawine Cabine Breda | BeleefBreda

Een toffe escaperoom of unieke escapegame in hartje Breda?

Categorie:Blog

Wij weten als geen ander hoe mooi Breda is. En dat willen we graag met je delen. Ga een dag op pad in deze Brabantse parel en boek een spannende escaperoom als teamuitje. Of probeer met je vrienden te ontsnappen uit een duistere kelder in Spanjaardsgat. Of wat dacht je van een bizarre Apres Skihut-ervaring in onze Lawine Cabine?

Ontsnappen uit een escaperoom in Breda?

Wij snappen dat je wilt ontsnappen. Niet aan Breda, maar ín Breda. Onze escape rooms en escape games zijn dan ook de ideale manier om er heerlijk een dagje op uit te gaan. Je ontdekt Breda op een verrassende manier. De escape room is een interactief spel waarbij je op een unieke locatie in Breda wordt opgesloten en binnen een bepaalde tijd uit de ruimte moet ontsnappen door het oplossen van puzzels, raadsels en het uitvoeren van verschillende opdrachten.

Interactieve escape room, een beleving in Breda

Breda is het speelveld voor al onze escape rooms en escape games. Het doel van de escape room is om teamwork, logisch denken en communicatievaardigheden te gebruiken om de mysteries en uitdagingen op te lossen en zo de sleutel of code te vinden die leidt tot jullie ontsnapping. Onze escape rooms zijn thematisch ingericht, variërend van spannende avonturen tot mysterieuze moordzaken, en bieden een verrassend uitdagende ervaring.

Onze verschillende escape activiteiten op een rij

Met 6 verschillende escape games is er altijd een escape room waar jullie skills benodigd zijn om te kunnen ontsnappen! Ontdek alle verschillende escaperoom opties in Breda hier!

  • Lawine Cabine: Weet jij je weg te vinden in onze Après Skihut?
    Betreed de skihut en stel je zintuigen op de proef. Bij deze escape room draait alles om communicatie en samenwerken. Jouw teamgenoten helpen je om met beperkte zintuigen toch de opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen! Ga direct naar de escapecabine!
  • Challengeroom: Het Spanjaardsgat
    Een interactieve beleving met de geschiedenis van Breda als speelveld. In een oud keldertje in het centrum van Breda moeten jullie zien ontsnappen. Verdienen jullie genoeg edelstenen om de cipier om te kopen en lukt het je om weer bovengronds terug te keren? Ga direct naar de toffe challengeroom!
  • Escape your Car! Ken jij de geheimen van je eigen auto?
    Een grote nachtmerrie. Je bent je sleutels kwijt en jouw auto zit op slot. En je zit er nog in!
    Met enkele vage aanwijzingen en interessante opdrachten moeten jullie proberen te ontsnappen! Bekijk deze toffe escaperoom ervaring!
  • Escapegame: Adventure Travels
    Geen fan van dichte ruimtes maar wel op zoek naar een uitdagende escape game? Deze escape game speel je gewoon gezellig aan tafel onder het genot van een drankje! Reis via verrassende opdrachten over de wereld, en ontdek alle unieke locaties. Ontdek deze avontuurlijke adventure game ervaring!
  • Treasure Hunt Escape: Kunnen jullie de schat vinden?
    Kraak de codes van deze schat en je zult verrast worden van de rijkdom die aan je voeten verschijnt…Ontdek de piraat in jezelf. Je speelt deze game met één piratenkoffer gevuld met escape-activiteiten verspreid over een bepaald speelveld. Boek deze verrassende escape game ervaring!
  • The Phone: Een telefoontje uit het verleden!
    Deze escape game speel je met meerdere teams, extra uitdaging dus! Kunnen jullie de oproep uit het verleden beantwoorden? Let goed op aanwijzingen en denk ”out of the box”! Het team dat de meest dukaten verdient is de grote winnaar. Boek deze verrassende escape challenge in hartje breda!

Escaperoom Breda bij BeleefBreda

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in Breda met BeleefBreda’s escaperooms! Verzamel je team en boek nu een van onze geweldige escape-ervaringen om Breda op een verrassende en meeslepende manier te ontdekken. Bereid jezelf voor op teamwork, logisch denken en een dosis spanning en plezier!