Kookworkshops in Breda

Zin om eens iets anders op tafel te zetten?

€ 78,00 p.p.

Jullie worden hartelijk ontvangen voor onze Chef met een korte uitleg over het programma en onze kookstudio. Alle ingrediënten liggen voor jullie klaar, na uitvoerig de handen te hebben gewassen, gaan jullie aan de slag. Onze chef deelt vervolgens de kookteams in en zal de recepturen doornemen. Iedere groep kan beginnen en wordt begeleid door onze chef. Na het koken zijn alle gerechten gereed en worden jullie uitgenodigd aan tafel. We serveren de gerechtjes op tafel of bij grotere groepen in buffetvorm. Dan is het alleen nog maar genieten van de heerlijke gerechten.

We bieden verschillende kookworkshops die zowel in tijdsduur als in het type keuken verschillend zijn. Hieronder vind je een overzicht van alle verschillende workshops.

Vanaf 10 personen
3,5 uur tot 4 uur
Centrum
Binnenactiviteit
10 personen
Wissen
  Reset options

Kookworkshops in Breda

 

Mogelijke workshops:

 • Spaanse Tapas/Pinchos: Onweerstaanbare hapjes die samen een complete maaltijd vormen. Zoals de Spanjaarden het doen; samen aan de slag en samen genieten. Onder begeleiding van onze Chef steken jullie de handen uit de mouwen. We nemen jullie een middag of avond even mee naar Spanje. Buen provecho!
 • Italiaanse kookworkshop: La Dolce Vita! Altijd al willen weten hoe je zelf pasta kunt maken? Boek dan zeker deze workshop. Onder begeleiding van onze chef maken jullie een echt Italiaans diner. Anti pasti, Primi Piatto, Secondi, Piatti, Contorni en natuurlijk Dolci. Buon appetito!
 • Van Tapas tot Mezze: Tijdens deze kookworkshop blijven we rond de Middellandse zee. Traditionele gerechtjes uit Frankrijk, Griekenland, Spanje, Italië en Turkije… ze komen tijdens deze kookworkshop allemaal voorbij. Onder begeleiding van onze Chef gaan jullie aan de slag. Echt aan de slag, want onze Chef gaat jullie alleen begeleiden. Jullie steken de handen uit de mouwen.
 • Streetfood: Hip, hot en happening, Streetfood! Onder begeleiding van onze Chef maken jullie een culinaire wandeling over de wereld. We gaan van Frankrijk via Marokko naar Zuid Afrika. Uiteraard steken we ook over naar Azië. Er staan ca. 15 gerechtjes op het menu. Succes gegarandeerd!
 • Vegetarisch: Even geen vis of vlees? We worden steeds bewuster wat we eten. Tijdens deze workshop komen er verrassende vegetarische gerechten voorbij. Smaakvol en voedzaam! Het water loopt je in de mond, ook bij de niet vegetariërs. Onze gedreven chef gaat samen met jullie aan de slag.
 • SURPRISE, SURPRISE! : Life is full of suprises! De naam zegt het eigenlijk al. Tijdens deze workshop gaan we jullie verrassen. Ideaal als je geen keuze kunt of wilt maken. Een viergangen menu staat op het programma. Onze Chef gaat samen met jullie aan de slag. Bij deze workshop zijn bijpassende wijnen inbegrepen. De wijnen zijn speciaal samengesteld door onze vaste sommelier van Dare wines.

Tijdens kookworkshops leer je onder leiding van een chef-kok een aantal gerechten te maken volgens de originele receptuur. Er is ruim aandacht voor kooktechnieken en de chef-kok is bereid geheimen uit de keuken te verklappen. Na de voorbereiding wordt de tafel gedekt en is het tijd voor het diner.

Locatie:

De kookworkshop vindt plaats op een fantastische locatie met een professionele kookstudio in het centrum van Breda.

Prijzen:

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief dranken.   De dranken bestaan uit bier, wijn en fris. Drankjes kunnen natuurlijk alleen maar besteld worden tijdens de duur van het arrangement. Andere dranken die buiten ons pakket vallen dienen  op locatie afgerekend te worden na afloop van de workshop.

Dit programma is inclusief:

 • Uitleg over technieken van het koken
 • Professionele begeleiding van een chef-kok
 • Onbeperkt bier, wijn en fris tijdens de duur van het arrangement.

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

3,5 uur tot 4 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit

Chat met ons!